Strategyturk Forumları
Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari)
+--- Forum: Total War: Rome II (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-rome-ii)
+--- Konu Başlığı: Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı (/konu-sohbet-rome-ii-genel-sohbet-sezar-in-sarayi)

Sayfalar: 1 2

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Duman - 21-10-2017

rome.png

Total War: Rome II - Sezar'ın Sarayı
Rome II'ye dair ayrı konu açılmasına gerek görülmemiş sohbetler ve tartışmalar bu konu altında yapılabilir.

RE: Rome II - Genel Sohbet - Duman - 21-10-2017

Total War Akademisi kapsamında video yüklerken Rome II'nin yapım aşamasındayken çekilmiş bazı videoları kullanmışlar, enteresan - kimi zaman komik - bazı durumlar var.

Rome II - Genel Sohbet - Aytaç - 21-10-2017

Eski versiyondaki generalli giriş ekrabına arka plan yapsalarmış ülkesine göre hoş olabilirmiş gerçekten.

Civil war mekaniği de hakikatten "trash"

Rome II - Genel Sohbet - Merco - 08-11-2017

Yeni kampanya geliyor. Şenlensin buralar.

Rome II - Genel Sohbet - Duman - 20-02-2018

Çılgın haberler var.

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Gurt - 04-07-2020

This is Total War başarımını divide et impera modunu kullanarak kazanmayı amaçlıyorum. Amaç başarımı kazanmak ancak mod buna engel olsa dahi divide et impera modu ile bu koşullarda bir ülke ile oynamak hatta aar ile forumda paylaşmak istiyorum. Divide et impera modunu çok oynadığım söylenemez. En zor devlet hangisidir? This is Total War başarımındaki her ulusu savaş açtığınız turda yenin açıklaması yok etmekten mi ordusunu muharebede yenmekten mi bahsediyor?

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Vivec - 08-07-2020

türkçe çevirisi yanlıştır muhtemelen, o achievement'ın demek istediği şu; bir ülkeye onunla karşılaşır karşılaşmaz -encountered diye bildirim geliyor ya o geldiği gibi- savaş ilan et, asla barış yapmadan yok et. son ülkeyi de yok ettiğinde achievementı kazanıyorsun. ama benim bildiğim, çok az oynadım gerçi, DeI baya zor bi mod, önce normal campaignde dene istersen.

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Gurt - 08-07-2020

Warhammer'da aar'da oynadığm oyun bitince bunu deneyeceğim. Çok güzel bir fikirmiş.

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - turkish lokum - 30-11-2020

images?q=tbn:ANd9GcTdGEadTHKi1f4zttieucu...Q&usqp=CAU
Oyun çıkmadan önce James Payne isimli kanser hastası bir total war oyuncusuna oyun gösterilmiş ve kendisinin fotoğrafları çekilip 3d modellemesi yapılmış  ve oyuna Romalı bir general olarak eklenmiş. 
Bilinen bir şey miydi bilmiyorum ama yeni duydum ve çok ilginç geldi.

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - baywatch06 - 19-01-2021

oyuna başlamak istiyorum ancak hilesiz nasıl yapacam acaba

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Elefsar - 19-01-2021

Kolayda açarsan hile açmana gerek kalmaz.

teknoloji kasmak para kasmak binaları tamamlamak zor olcak

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Elefsar - 19-01-2021

Zor başarıldığında, para kazanıldığında güzeldir.

Haklısın aslında artık çocuk olmadığıma göre üstünden gelebilirim

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Yasin Ahmet - 30-09-2021

Rome II'de Sparta ile oynamayı denedim ama noob olduğumdan dolayı Atina'yı yenemedim, biraz da aceleye getirdim sanırım. Oynamamı önerdiğiniz Sparta vs Atina campaignine benzer bir Campaign var mı?

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Elefsar - 30-09-2021

Ana oyunda mı yoksa eklentiler içerisinde mi soruyorsun?

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Onur34 - 30-09-2021

(30-09-2021, 16:29)Yasin Ahmet : Rome II'de Sparta ile oynamayı denedim ama noob olduğumdan dolayı Atina'yı yenemedim, biraz da aceleye getirdim sanırım. Oynamamı önerdiğiniz Sparta vs Atina campaignine benzer bir Campaign var mı?

Rome II'de noobluğu en güzel Roma paklar. Ne barbarlarla ne de savaştan anlamayan yunanlılarla zaman kaybetme. Güzelce topla lejyonlarını yık ortalığı.

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Yasin Ahmet - 03-10-2021

(30-09-2021, 21:07)elefsar : Ana oyunda mı yoksa eklentiler içerisinde mi soruyorsun?

İkisi de olur

(30-09-2021, 21:25)Onur34 : Rome II'de noobluğu en güzel Roma paklar. Ne barbarlarla ne de savaştan anlamayan yunanlılarla zaman kaybetme. Güzelce topla lejyonlarını yık ortalığı.

Öneri için sağol, lejyonları kullanmayı istiyorum ama ben genelde uzun campaignlere dayanamıyorum. Lejyonları kurmak da biraz vakit istiyor sanırım.

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - cemal - 03-10-2021

(03-10-2021, 22:49)Yasin Ahmet : Öneri için sağol, lejyonları kullanmayı istiyorum ama ben genelde uzun campaignlere dayanamıyorum. Lejyonları kurmak da biraz vakit istiyor sanırım.

Partlarla oynayabilirsin. Orta asyadan çıkıp güneye inersin.

Rome II - Genel Sohbet: Sezar'ın Sarayı - Craetus - 04-10-2021

(03-10-2021, 22:49)Yasin Ahmet : Öneri için sağol, lejyonları kullanmayı istiyorum ama ben genelde uzun campaignlere dayanamıyorum. Lejyonları kurmak da biraz vakit istiyor sanırım.

Uzun kampanya oynamayı sevmiyorum demişsin ama ben hep İceniler ile Britanya'yı toplayıp, Fransa üzerine yürümeyi sevmişimdir. Evet uzun sürüyor ancak bir hedefe yönelik oynadığın zaman, geçen her tur seni hedefe daha çok yaklaştırdığı için zevk alıyorsun. Düşünürsen bir denemeni tavsiye ederim.