Strategyturk Forumları
[TR] MP Grubu - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+--- Konu Başlığı: [TR] MP Grubu (/konu-tr-mp-grubu)

[TR] MP Grubu - Okeanos - 28-10-2017

Öncelikli merhaba.
İlk günden 13 kişi olduk hızlı hızlı oyuncu toplayacağız ve sonra hep birlikte multiplayer gireceğiz. Aktif sayımız çok olacağını tahmin edebiliyorum.

Sizin desteğinize ihtiyacım var yani nasıl destek:
Grubumuza katılmanızı istiyoruz destek yardımınıza ihtiyacımız olan yer burası  slightly_smiling_face.png 

GRUBUMUZUN ADI

Europa Universalis IV TR MP. (Sonunda Nokta Var)

Hepinizi bekliyorum sen yoksan bir eksiğiz. slightly_smiling_face.png slightly_smiling_face.png slightly_smiling_face.png slightly_smiling_face.png slightly_smiling_face.png

[TR] MP Grubumuzu Kuruyoruz - jax61 - 28-10-2017

ne içtin hacı

[TR] MP Grubumuzu Kuruyoruz - Mortem Chuck - 28-10-2017

@Okeanos keşke linkini de paylaşsaydın!

RE: [TR] MP Grubumuzu Kuruyoruz - Fraude - 28-10-2017

(28-10-2017, 11:00)jax61 : ne içtin hacı

Usta belli ki arkadaş genç bir üyemiz heves yapmış oynamak istiyor hevesini kırmayalım :)

[TR] MP Grubumuzu Kuruyoruz - Onur34 - 28-10-2017

Güzel duruyor yerine yanlışlıkla"Katıldım ve beğenmedim" e tıklamışım.Mobilin zararları.Kusura bakmayın.

RE: [TR] MP Grubumuzu Kuruyoruz - Okeanos - 28-10-2017

(28-10-2017, 13:05)Fraude :
(28-10-2017, 11:00)jax61 : ne içtin hacı

Usta belli ki arkadaş genç bir üyemiz heves yapmış oynamak istiyor hevesini kırmayalım :)

:smile: :smile:

[TR] MP Grubu - jax61 - 28-10-2017

hevesini kırmışsam özür dilerim ama grup kurmuşsun nerede kurmuşsun ? steamde mi ? discordda mı ? yoksa forumun içinde mi kurdun grubunu ? nasıl oldu bu iş? forum üyelerini başka bir platforma mı çekme çabasındasın ? nedir bu işin aslı astarı? bu sebeple ben de doğal olarak sordum.. ne içtin hacı .. :D

[TR] MP Grubu - Mortem Chuck - 28-10-2017

Öhm öhm hala link paylaşmamışsın.

RE: [TR] MP Grubu - Kaiser-i Rum - 28-10-2017

(28-10-2017, 14:48)jax61 : hevesini kırmışsam özür dilerim ama grup kurmuşsun nerede kurmuşsun ? steamde mi ? discordda mı ? yoksa forumun içinde mi kurdun grubunu ? nasıl oldu bu iş? forum üyelerini başka bir platforma mı çekme çabasındasın ? nedir bu işin aslı astarı? bu sebeple ben de doğal olarak sordum.. ne içtin hacı .. :D

Sevgili @jax61 sen de kurucuları yıkanların banlandığı bir grupta oynuyorsun . Buna ne diyeceksin ? (Bkz:GuderianDiscordu)

[TR] MP Grubu - VladimirSzecny - 28-10-2017

Çok üzüldüm kardeşim link yok mu?

[TR] MP Grubu - jax61 - 28-10-2017

ben keyfimin kahyası , aynı zamanda strategyturkun bir parçasıyım.. sen de adam ol da kovulma sağdan soldan @Kaiser-i Rum

RE: [TR] MP Grubu - Kaiser-i Rum - 28-10-2017

(28-10-2017, 18:21)jax61 : ben keyfimin kahyası , aynı zamanda strategyturkun bir parçasıyım.. sen de adam ol da kovulma sağdan soldan @Kaiser-i Rum

Tamam abi. Eğer bazıları yediremiyorsa yenilmeyi ve bu sebeple beni banlıyorsa ve sen de yediriyorsan kendine tamam abi sıkıntı yok. En iyisiniz yani. Süperseniz. Keşke sizle olabilseydim yani. ama yok yani. siz yokken ben yaşayamıyorum yani. yazamıyorum yani.