Strategyturk Forumları
Blackwhist ile Başarıya Doğru - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+--- Konu Başlığı: Blackwhist ile Başarıya Doğru (/konu-blackwhist-ile-basariya-dogru)

Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 02-11-2015

-----

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Menars - 02-11-2015

Çok güzel olmuş eline sağlık.Yeni dünyadan parayı nasıl çekiceksin yoksa sadece gümrüklerlemi yetiniyorsun ? Tunus´ta güzel yerdir.

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 02-11-2015

(02-11-2015, 13:22)menars : Çok güzel olmuş eline sağlık.Yeni dünyadan parayı nasıl çekiceksin yoksa sadece gümrüklerlemi yetiniyorsun ? Tunus´ta güzel yerdir.

Yeni Dünya'ya ayrı bir konu açarak değineceğim. Kendi oyunumdan örnek vermem gerekir ise  Kuzey Afrika ve Avrupa'da  pek fetih yapmadım.(Gördüğünüz yerler dışında 2-3 yer daha var) Yeteri kadar güçlenince direk Yeni Dünya'ya açıldım. Zaten işimiz Hindistan'da Avrupa ile uğraşmak gereksizdi. Birbirlerini yiyip durdular :)

* : Yeni Dünya'ya Hindistan ve Afrika'yı da dahil ederek yazdım sadece Amerika olarak anlaşılmasın lütfen :)

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - lortcush - 02-11-2015

Güzel ama çok yazı var.Sadece resimle anlat :P paintten çizimlerle yapılmış rehber istiyoruz.

(02-11-2015, 13:51)lortcush : Güzel ama çok yazı var.Sadece resimle anlat :P paintten çizimlerle yapılmış rehber istiyoruz.

Öyle yaparsam İstanbul trafiği gibi olur. Başta belirtmiştim oyun bittikten sonra yazdığım için resimler az kalabilir diye. Şimdiden sizlerden özür dilerim.

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Duman - 02-11-2015

Çok iyi, farklı başarımlar için de bekliyoruz.

-----

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - GaulTurk - 02-11-2015

Çok yararlı (Y)

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Menars - 02-11-2015

Malezyayı alabilirsen Para sana gelicektir sen paraya gitmek zorunda kalmazsın :D Fakat İtalya´da bir birlik kurulmalı.

(02-11-2015, 15:29)menars : Malezyayı alabilirsen Para sana gelicektir sen paraya gitmek zorunda kalmazsın :D Fakat İtalya´da bir birlik kurulmalı.

Şöyle diyeyim, güçlü dostlarım olduğu için rahatça daldım. Bu oyunda amacım İtalyan birliğinden ziyade direk Hindistan'a rush atmaktı. Ama dediğim gibi tercihler sizindir kimse kimsenin tercihine karışamaz  :)

-----

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - GaulTurk - 02-11-2015

Hahahahah 10 numara olmuş.

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Tonyukuk - 02-11-2015

Rehber güzel fakat polandball yerine cancerball koymuşsun, polandball'da her şey elle çizlir tool kullanılmaz :(

Al işte bi pleb daha :P
Buralar pleb dolu.

Hem bu luccaball

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Tonyukuk - 02-11-2015

Krdş Uzbekistanball editörüyüm polandball meme 'sini öğretme lütfen :(

Bunu ben yaptım onun için kendi stilim esinlenme pollandball diye sırf ona uycak değilim sanatımın dokunuşlarını atıcam :D

RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 04-11-2015

-----