Blackwhist ile Başarıya Doğru - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +--- Konu Başlığı: Blackwhist ile Başarıya Doğru (/konu-blackwhist-ile-basariya-dogru) |
Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 02-11-2015 ----- RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Menars - 02-11-2015 Çok güzel olmuş eline sağlık.Yeni dünyadan parayı nasıl çekiceksin yoksa sadece gümrüklerlemi yetiniyorsun ? Tunus´ta güzel yerdir. RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 02-11-2015 (02-11-2015, 13:22)menars : Çok güzel olmuş eline sağlık.Yeni dünyadan parayı nasıl çekiceksin yoksa sadece gümrüklerlemi yetiniyorsun ? Tunus´ta güzel yerdir. Yeni Dünya'ya ayrı bir konu açarak değineceğim. Kendi oyunumdan örnek vermem gerekir ise Kuzey Afrika ve Avrupa'da pek fetih yapmadım.(Gördüğünüz yerler dışında 2-3 yer daha var) Yeteri kadar güçlenince direk Yeni Dünya'ya açıldım. Zaten işimiz Hindistan'da Avrupa ile uğraşmak gereksizdi. Birbirlerini yiyip durdular :) * : Yeni Dünya'ya Hindistan ve Afrika'yı da dahil ederek yazdım sadece Amerika olarak anlaşılmasın lütfen :) RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - lortcush - 02-11-2015 Güzel ama çok yazı var.Sadece resimle anlat :P paintten çizimlerle yapılmış rehber istiyoruz. RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 02-11-2015 (02-11-2015, 13:51)lortcush : Güzel ama çok yazı var.Sadece resimle anlat :P paintten çizimlerle yapılmış rehber istiyoruz. Öyle yaparsam İstanbul trafiği gibi olur. Başta belirtmiştim oyun bittikten sonra yazdığım için resimler az kalabilir diye. Şimdiden sizlerden özür dilerim. RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Duman - 02-11-2015 Çok iyi, farklı başarımlar için de bekliyoruz. RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 02-11-2015 ----- RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - GaulTurk - 02-11-2015 Çok yararlı (Y) RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Menars - 02-11-2015 Malezyayı alabilirsen Para sana gelicektir sen paraya gitmek zorunda kalmazsın :D Fakat İtalya´da bir birlik kurulmalı. RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 02-11-2015 (02-11-2015, 15:29)menars : Malezyayı alabilirsen Para sana gelicektir sen paraya gitmek zorunda kalmazsın :D Fakat İtalya´da bir birlik kurulmalı. Şöyle diyeyim, güçlü dostlarım olduğu için rahatça daldım. Bu oyunda amacım İtalyan birliğinden ziyade direk Hindistan'a rush atmaktı. Ama dediğim gibi tercihler sizindir kimse kimsenin tercihine karışamaz :) RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 02-11-2015 ----- RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - GaulTurk - 02-11-2015 Hahahahah 10 numara olmuş. RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Tonyukuk - 02-11-2015 Rehber güzel fakat polandball yerine cancerball koymuşsun, polandball'da her şey elle çizlir tool kullanılmaz :( RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - lortcush - 02-11-2015 Al işte bi pleb daha :P Buralar pleb dolu. Hem bu luccaball RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Tonyukuk - 02-11-2015 Krdş Uzbekistanball editörüyüm polandball meme 'sini öğretme lütfen :( RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - lortcush - 02-11-2015 Bunu ben yaptım onun için kendi stilim esinlenme pollandball diye sırf ona uycak değilim sanatımın dokunuşlarını atıcam :D RE: Blackwhist ile Başarıya Doğru - Blackwhist - 04-11-2015 ----- |