Strategyturk Forumları
İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+--- Konu Başlığı: İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? (/konu-ironman-de-oynuyorum-ama-basari-alamiyorum)

İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - utkunkaya - 31-12-2017

PO8Xl7.jpg
Oyun ironman modda lakin başarı kazanamıyorum gerekçe olarak da oyun bunu gösteriyor. Hiçbir mod yüklü de değil yardımcı olabilecek var mı ?

İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - golanzor - 31-12-2017

aşağıda bir mod engel olabilir yazıyor modsuz dene bir de

İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - Duman - 31-12-2017

Steam'den oyun dosyalarını doğrulatmayı deneyebilirsin.

RE: İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - utkunkaya - 31-12-2017

(31-12-2017, 23:42)Duman : Steam'den oyun dosyalarını doğrulatmayı deneyebilirsin.

denedim ama olmadı, oyunu silip geri yükledim gene olmadı, belgelerimden paradox dosyası vardı onu sildim gene bir şey olmadı çıldırmak üzereyim :D

(31-12-2017, 23:35)golanzor : aşağıda bir mod engel olabilir yazıyor modsuz dene bir de

Mod yüklü değil ki

Checksum nedir?

İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - utkunkaya - 31-12-2017

Checksum'un ne olduğunu bilmiyorum desem :(

Versiyonun yanında yazıyor hem launcherda hem de oyun içerisinde, 4 haneli rakam ve harf.

Yaşadığın sorun yüksekle ihtimal o checksumın oyunun "normal" checksumıyla uyuşmamasından kaynaklanıyor.

RE: İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - utkunkaya - 31-12-2017

(31-12-2017, 23:53)Duman : Versiyonun yanında yazıyor hem launcherda hem de oyun içerisinde, 4 haneli rakam ve harf.

Yaşadığın sorun yüksekle ihtimal o checksumın oyunun "normal" checksumıyla uyuşmamasından kaynaklanıyor.

Launcherdayken 0625 yazıyor ama oyun içinde 4cc2 gösteriyor sorun bundan kaynaklı mı acaba

İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - Sezar - 01-01-2018

0625 olmasi gereken checksum,eu4 `u sil,daha sonra steam klasorune gidip steamapps icindeki eu4 klasorunu de sil daha sonra da Belgeler icerisinden ki Paradox Interactive/EU4 klasorunu de sil(yalniz bunu yaparken savelerin yedegini al yoksa silinir), en bastan yukle sonra steamden.

RE: İronman de oynuyorum ama başarı alamıyorum ? - utkunkaya - 01-01-2018

(01-01-2018, 00:07)Sezar : 0625 olmasi gereken checksum,eu4 `u sil,daha sonra steam klasorune gidip steamapps icindeki eu4 klasorunu de sil daha sonra da Belgeler icerisinden ki Paradox Interactive/EU4 klasorunu de sil(yalniz bunu yaparken savelerin yedegini al yoksa silinir), en bastan yukle sonra steamden.

deniyorum bakalım umarım olur

(01-01-2018, 00:07)Sezar : 0625 olmasi gereken checksum,eu4 `u sil,daha sonra steam klasorune gidip steamapps icindeki eu4 klasorunu de sil daha sonra da Belgeler icerisinden ki Paradox Interactive/EU4 klasorunu de sil(yalniz bunu yaparken savelerin yedegini al yoksa silinir), en bastan yukle sonra steamden.
Sen nasıl bir kralsın oldu