Günlük: EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +---- Forum: EU4: Haberler (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-haberler) +---- Konu Başlığı: Günlük: EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme (/konu-gunluk-eu4-anglikanizm-ve-sanayilesme) Sayfalar:
1
2
|
EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Duman - 30-01-2018 Europa Universalis IV geliştirici günlüklerinde bu hafta DDRJake Anglikanizm ve Sanayileşme mekaniklerini tanıtıyor. https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/eu4-development-diary-30th-of-january-2018.1067260/ :Herkese merhabalar. Bir Salı günü daha Europa Universalis IV'ü bekleyen şeylerden bahsetmek üzere karşınızdayız. Geçtiğimiz hafta sizlere yeni görev sistemimizi tanıtmıştık. Bu günlüğe çok sayıda özellikle modlamayla alakalı soru geldiği için önümüzdeki bir günlükte bu yeni görev sistemini nasıl modlayabileceğinizden bahsedeceğiz. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Aytaç - 30-01-2018 Kosovadaki Altın gitmiş Kömür gelmiş yanlış görmediysem haritada. Ama kömür de altın gibi değerli heralde 10 nedir :D EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Belendithas - 30-01-2018 İsim olayı çok iyi olmuş. Anglikanizm olayı müthiş. Sanayileşme de güzel. Ve Immersion Packin İngiltere'ye çıkacağı kesin artık. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - altnkurt - 30-01-2018 Base Price 10 ve İngiltere'de 3-4 tane var galiba. Anglikan'dan gelen dev costa Britanya'ya yeni eklenecek toprakları da sayarsak Güneş Batmayan İmparatorluk yolda demektir. RE: EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Belendithas - 30-01-2018 (30-01-2018, 13:39)Aytaç : Kosovadaki Altın gitmiş Kömür gelmiş yanlış görmediysem haritada. Ama kömür de altın gibi değerli heralde 10 nedir :D Fark ettiysen o resimde iki materyal birden var,altınların bir yere gittiği yok sadece kömür late gamede çıkacak. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - jax61 - 30-01-2018 anadoluda kömür olmaması. bazı bölgeler kömürle stratejik öneme sahip olmuş olacak. sadece varlığı ile goods produced %10, üstüne fabrika kurup % 5 daha alıyorsunuz ..eder % 15 ..ingiltere için konuşursak ideasında da goods produced olan bir ülke ki, para demek ingiltere demek olacak ingiltere için..bu din bonuslarını ise muhtemelen piety biriktikçe , aynı katoliklikteki gibi , kullanabileceğiz. pek açıklanmamış sistem havada kalmış günlükte.. RE: EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - PashaZade - 30-01-2018 (30-01-2018, 14:09)jax61 : anadoluda kömür olmaması. bazı bölgeler kömürle stratejik öneme sahip olmuş olacak. sadece varlığı ile goods produced %10, üstüne fabrika kurup % 5 daha alıyorsunuz ..eder % 15 ..ingiltere için konuşursak ideasında da goods produced olan bir ülke ki, para demek ingiltere demek olacak ingiltere için..bu din bonuslarını ise muhtemelen piety biriktikçe , aynı katoliklikteki gibi , kullanabileceğiz. pek açıklanmamış sistem havada kalmış günlükte.. Anglikanizm'in sistemi daha tamamlanmamış olabilir. Ya da bir sonraki günlükte daha detaylı birşeyler anlatmak istiyor olabilirler. Çünkü diğer konulara baya girmişler. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Ayro - 30-01-2018 Zonguldak'ta kömür yok, Türk düşmanı Paradox!1!!1 RE: EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - jax61 - 30-01-2018 dünya kömür rezervleri haritasıymış bu şu siteden alınmıştır. üstteki haritaya göre paradox çok da sallamasyon yerleştirmemiş kömür rezervlerini. türkiyede de elbette kömür var ama çok da sanayii değeri olmayan kömür demek ki..sürekli rus kömürü kullandığımıza göre..yine de eklenebilirdi.nedense batı afrika da es geçilmiş. belki de oyuna altın madenlerini dengelemek için konuldugu için eklenmemiş olabilir. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Semavi7 - 30-01-2018 Anglikanizm çok iyi olmuş. İngilterenin protestanlığa geçişi çok kötüydü. Ama bence pack İngiltereye çıkmayacak. Çıkacak ıpnin ülkesini packı açıklamadan vermezler bence. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Sxario - 30-01-2018 Anglikanizm oyunda olmasını istediğim bir mezhepti gelmesine sevindim ama bonusları yetersiz gözüküyor ekleme yapılsa daha hoş olur gibi. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Zebercet - 30-01-2018 850 saat civarı oynadım hiç İngiltere açmadım. Dlc gelsin de bir İngiltere yapalım bu bahaneyle. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Voidian - 30-01-2018 Anglikanizm çok yetersiz değil mi? Protestan varken neden bunu seçelim? EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Zebercet - 30-01-2018 Adadan dışarı koloni dışında adım atmayacaklar için dev cost mevzusu güzel ben sevdim zaten kafamda adaya kapanmak üzerine bir gameplay canlanıyor İngiltere deyince arkaplanda da dünyanın dört bir yanına koloni atmak. RE: EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - baywatch06 - 30-01-2018 (30-01-2018, 19:36)Zebercet : 850 saat civarı oynadım hiç İngiltere açmadım. Dlc gelsin de bir İngiltere yapalım bu bahaneyle. albendende o kadar yalnızben bir iki oyun açtım ama tekrar açıcam EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Aragramir - 30-01-2018 En sinir olduğum olaydan birisini yine tekrar ediyorlar. Ana oyunda olması gereken özellikleri dlc adı altında ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.Yapılan değişiklikler güzel ama kömürün dlc altında gelecek olması baya absürt bir durum. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - altnkurt - 30-01-2018 Anglikanizm harbiden çok dandik duruyor. Bununla sınırlı kalırsa üzülürüm. Consorta 2 tane özellik gömmek nedir ya? Kimin umrunda consort? RE: EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - SHD - 01-02-2018 Yalnız DLC'lerin çoğu var olan özellikleri, başka isimler altında birbirine bağlıyor. Çoğu mekanik oyun başında yazılan şeyler ve birçok olay arasında bağımlı hale getirmişler, bu iyi ancak yeni mekanikler getirilmemesi ise kötü. Gerçi oyun da neredeyse beş yılını dolduracak, EU5 için saklıyor olabilirler. RE: EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - altnkurt - 01-02-2018 (01-02-2018, 00:43)Gandhi : Yalnız DLC'lerin çoğu var olan özellikleri, başka isimler altında birbirine bağlıyor. Çoğu mekanik oyun başında yazılan şeyler ve birçok olay arasında bağımlı hale getirmişler, bu iyi ancak yeni mekanikler getirilmemesi ise kötü. Gerçi oyun da neredeyse beş yılını dolduracak, EU5 için saklıyor olabilirler. Oyuna yeni başlayan birisi için şu anki mekanikler bile çok karmaşık gelebiliyor. Daha fazla mekanik eklemek yeni oyuncuları azaltacağı için daha basit olan buton universalise döndürüyorlar oyunu. EU4 - Anglikanizm ve Sanayileşme - Zebercet - 01-02-2018 Cradle of Civilization aldım 8 mb indirme yaptı adamlar bayağı bayağı buton satıyor sahiden. Ama oyunu bunca yıl sonra harıl harıl oynatan da bu değil mi zaten bugün Eu5 çıkmış olsa bu kadar başarılı olabilir mi. Her şeyden önce en azından Eu4'ün bütün dlclerinin dahil olduğu büyüklükte bir Eu5 olmalı ki adamlar satış yapabilsin. Bana kalırsa 5 sene bile gideri var hala yılda iki tane 20 dolarlık adam akıllı dlc çıkarsınlar alalım. Sadece CoC ile 150 saat oynadım şimdiden. |