Arena - Bölüm İşleyişi ve İndeks - Duman - 21-02-2018
Bölüm Kuralları
Total War: Arena bölümünün işleyişi aşağıdaki gibidir.- Total War: Arena bölümünde Forum Kuralları ve Forum Etiği geçerlidir.
- Bu bölümde sadece Total War: Arena ile ilgili konular açılabilir.
- Total War: Arena'dan yamalar, geliştirici günlükleri vb. bilgiler güncel olarak Haberler alt bölümünde paylaşılır ve yorumlanır.
- Total War: Arena'ya dair bilgi konuları, oynanış rehberleri vb. tarzdaki konular Rehberler alt bölümünde yer alır.
- Total War: Arena komutanlarının tanıtım ve sohbet konuları Komutanlar alt bölümünde yer alır.
- Total War: Arena harita tanıtım konuları Haritalar alt bölümünde yer alır.
- Total War: Arena için düzenlenen multiplayer etkinliklerine dair konular Multiplayer alt bölümünde yer alır.
- Total War: Arena birimlerinin tanıtım konuları Birimler alt bölümünde yer alır.
Bölüm Ön Ekleri
Total War: Arena bölümünde belli başlı spesifik konular sabitlenir, sabitlenmemiş ancak çeşitli özellikleri barındıran bazı konular ön ek alarak diğer konulardan ayrışırlar.- Önemli ön eki güncelliğini yitirme şansı bulunmayan genel tarzdaki bilgi ve paylaşım konularına verilir. Bu konuları buradan görüntüleyebilirsiniz.
- Bilgi ön eki zaman içerisinde güncellenen, bilgi toplayarak genişletilebilen ancak rehber olmayan konulara verilir.
- Anket ön eki güncelliğini yitirme şansı bulunmayan genel tarzdaki anketlere verilir. Bu konuları buradan görüntüleyebilirsiniz.
- Etkinlik ön eki bu bölümde düzenlenen çeşitli forum-içi etkinliklere verilir.
- Sohbet ön eki bölümün oyunla ilgili sohbet konusuna özel olarak verilir, Total War: Arena bölümünün sohbet konusu Kolezyum'dur.
Tüm bunların yanı sıra, ilgili alt bölümlerde alt bölümün konseptine uygun çeşitli sabit konular bulunur.
Total War: Arena bölümüyle ilgili duyurular bu konu altından yapılabilir.
|