![]() |
Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Total War Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forum) +---- Forum: Total War Saga: Thrones of Britannia (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-saga-thrones-of-britannia) +---- Konu Başlığı: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz (/konu-thrones-of-britannia-ekran-goruntuleriniz) Sayfalar:
1
2
|
Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 03-05-2018 ![]() Thrones of Britannia'dan ekran görüntüleri bu konu altında paylaşılabilir.
RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Gurt - 03-05-2018 ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Gurt - 03-05-2018 RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Gurt - 04-05-2018 RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Gurt - 04-05-2018 ![]() RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Gurt - 04-05-2018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Merco - 04-05-2018 Resimler güzelmiş. Baya şehir var. Sandığımdan daha büyükmüş. RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Gurt - 05-05-2018 ![]() ![]() Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Awake - 06-05-2018 Bu da benden olsun. ![]() RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Gurt - 08-05-2018 Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - davut177 - 08-05-2018 Alfred noldu abi bi rengin solmuş senin ? ![]() Köprünün en önündeki kalkan duvarı moduna aldığım ağır mızraklım.Köprü savaşlarına bayılıyorum . ![]() Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Royal Guard - 09-05-2018 Bir total war fanı olarak bu oyunun çıktığını 6 gün sonra öğrenmiş bulunmaktayım. Şu fotoğraflara bakıyorum da erken görmemi gerektirecek, beni meraklandıracak bişeyde yokmuş zaten. 2013 yılında çıkan Rome 2 nin haritasını değiştirip yeni oyun diye 100 liraya koymuşlar :P RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - davut177 - 09-05-2018 (09-05-2018, 00:12)Sübaşı : Bir total war fanı olarak bu oyunun çıktığını 6 gün sonra öğrenmiş bulunmaktayım. Fotoğraflardan çıkartabileceğin şeyler zaten çok az , Rome 2 ile Attila arasında dağlar kadar fark var , ancak bunlar fotoğraflardan anlayamazsın. Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Royal Guard - 09-05-2018 (09-05-2018, 01:05)davut177 :(09-05-2018, 00:12)Sübaşı : Bir total war fanı olarak bu oyunun çıktığını 6 gün sonra öğrenmiş bulunmaktayım. Hem Rome 2 hem Attila'yı yeterince oynadım. İkisi arasındaki dağlar kadar farkı açabilirmisin ? Ufak tefek butonların eklenmesi, çıkarılması benim için dağlar kadarlık bir fark değil. Dağlar kadar fark, M2TW ile ETW ; NTW ile S2TW arasında var. Bu ardışık oyunların şekli şemali,oynanışı falan tamamen birbirinden farklı. Ama Rome 2 ile Attila arasındaki tek fark oba sistemi (pek önemli sayılmaz ama bide şehri yok etme diyebiliriz) . RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 27-05-2018 Dyflin ile ilk olarak İrlanda'yı ele geçirdik, sonra İskoçya'ya ve Galler'e çıkartma yaptık.
![]() 4-5 tane Deniz Vikingleri ülkesiyle dostum ancak tabi krallık haline getiremiyorum diplomasi aracılığıyla henüz.
RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 28-05-2018 ![]() RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - davut177 - 28-05-2018 ![]() ![]() ![]() Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - zencefil - 30-05-2018 Oyuna daha önce hiç bakmamıştım ama şimdi baktığımda bile çok bir ilerleme göremiyorum. Klasik total war oyunu yapılar falan neredeyse her şey bir öncekinin biraz iyisi halinde. Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - Duman - 30-05-2018 'Oynanış' bazında kendine has farklılıkları var ToB'un, sıkıntısı bu farklılıkların çoğu zaman beklenen sonuçları vermemiş olması. Bu gece ST'nin Thrones of Britannia incelemesi tamamlanır diye tahmin ediyorum onu okumanı öneririm. RE: Thrones of Britannia - Ekran Görüntüleriniz - davut177 - 31-05-2018 Deneme amaçlı yapmış olduğum muharebe 1620 Berserker vs 3140 Kraliyet Huskarlı Sonuç şaşırtmadı ![]() |