CK2 - Hanedanlarınız - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Crusader Kings II (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-ii) +--- Konu Başlığı: CK2 - Hanedanlarınız (/konu-ck2-hanedanlariniz) |
CK2 - Hanedanlarınız - Duman - 16-07-2015 Bu konu altında ekran görüntüsü paylaşımı yapabilirsiniz, eğer oyununuza devam edecekseniz ve güncelleyecekseniz hanedanınız için ayrı konu açmanız daha uygun olur. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Duman - 16-07-2015 Piast hanesi, Polonya ve Ruthenya Kralı olup Slav halklarını kendi arması altında birleştirdi ve Büyük Slavia İmparatorluğunu kurdu. Slav dini refomize edildi ve Hristiyanlar birçok savaşta mağlup edildi. Flanders dükleri olan van Vlaanderen hanesi Game of Thrones'u aratmayan hanedan oyunlarıyla Roma'yı diriltti. Britanya'daki sınırları da düzeltecektim ancak oyuna vassal limit ekleyen patch geldi ve bu oyuna devam edemedim. Emeviler Avrupa'ya entegre olup Batı Roma benzeri bir sınıra ulaştı, hanedan üyeleri doğudaki Araplardan iyice farklılaştı ve daha Avrupai bir görünüme sahip. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Moses - 17-07-2015 Great Slavia adında bir imparatorluk var mıydı yoksa kendin Custom Empire olarak mı yarattın ? RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Duman - 17-07-2015 Wendish Empire'ın adını değiştirdim. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - necmi - 19-07-2015 Vay be! adam neler yapmış Bizburda osmanlıyı ayakta tutamadık :D RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - brk007 - 20-07-2015 769 Yılında başladığım Isauros hanedanında ulaştığım son nokta.
Dini harita.
RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - brk007 - 22-07-2015 Empire Of Britannia
Bu da 867 yılındaki Nantes kontu olan Haesteinn adlı arkadaşımızla başladım.
Bu da norse olan ama İsa için Çöllere düşmüş bir kralımız :D RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Duman - 23-07-2015 Crusader traitini nasil aldin? RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - brk007 - 24-07-2015 Ben almadım. Bir vassalım aldı. :D. Almasındaki sebep İngiltereyi işgalimden sonra Katolik olmamdı. Jerusalem için açılan Haçlı Seferine katıldım ve kazandım. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Wickhart - 25-07-2015 Ironman ve normal zorlukta oynuyorum. Sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum ama biraz sıkılmaya başladım. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Reoberg - 25-07-2015 Tebrikler. İyi iş çıkarmıssın. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Duman - 10-10-2015 Tek topraklı Clare kontu olarak başladığım oyunda kendimi İrlanda Kralı ilan ettim. Kelt İmparatorluğuna doğru adım adım. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Birvetek - 10-10-2015 Emevi İmparatorluğu tekrar kuruldu ve Hem Hristiyanlığın kalbine hemde Müslümanlığın kalbine doğru ilerleyişte RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Duman - 10-10-2015 Müslümanlığın kalbi Mali heralde? RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - GaulTurk - 10-10-2015 XD :Cry :Cry (10-10-2015, 01:13)Duman : Tek topraklı Clare kontu olarak başladığım oyunda kendimi İrlanda Kralı ilan ettim. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Birvetek - 10-10-2015 Farkedildiyse abbasi devletiylede savaşıyorum. Mali ayrı bir fetih senaryosuda. Oda iste zencilerin kalbine doğru. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Wickhart - 17-11-2015 Çok uğraştırdı ama sonunda başardım. :) RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - GaulTurk - 17-11-2015 Roman Empire in Arabia. RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - çiftbaşlıkartal - 19-11-2015 Ülke o kadar büyük ki tek resme sığmıyor :D Habire isyan çıkıyor taht değişiklikleri çok sıkıntılı. Hilafet benim hanedanımda idi ama iç isyanları bastırırken dikkat etmedim adam yenilmiş tahtıda kaptırmış.Gene de hilafet Türklerde :D RE: CKII : Hanedanınızı Paylaşın! - Duman - 19-11-2015 Yabguidlerle hikaye yazmıştım o aklıma geldi, çok iyi :) |