Muscovy'yi yenme yöntemleri
|
09-05-2018, 19:12
https://www.youtube.com/watch?v=EBQJvSGuEFc
Dinle ve dağıt moskofları
09-05-2018, 22:29
Ilk oyunumda bende cekinmistim rusya dan fakat azbucuk oynayan bilir ki rus askeri bildigin kurşun askerdir. Kesinlikle korkulmasi gereken bir askeri yapisi yok bence osmanli 1550 yilina kadar rusyayi cidden bitirmes asamasina gelebilir.
Demem o ki korkma dal gitsin avrupa da enguclu askeri devletler fransa ve brandenburg prusya falandir ki bunlar da baslarda osm ye rakip olamaz
10-05-2018, 17:17
İstisnasız her oyunumda 1550'ye gelmeden Rusya'nın çoğunu almış, Moskova'yı etkisiz hale getirmiş olurum. Bu seferki oyunumda 1500 olmadan Rusya'yı çevreledim. Yani imkansız değil. Tek yapmak gereken Sibirya yolunu kesmek ve yavaş yavaş bitirmek.
10-05-2018, 17:35
(10-05-2018, 17:17)alpth : İstisnasız her oyunumda 1550'ye gelmeden Rusya'nın çoğunu almış, Moskova'yı etkisiz hale getirmiş olurum. Bu seferki oyunumda 1500 olmadan Rusya'yı çevreledim. Yani imkansız değil. Tek yapmak gereken Sibirya yolunu kesmek ve yavaş yavaş bitirmek. önceden Rusya yı yere sererdim fakat şimdi bu kadar büyümesine izin verince iş çığırından çıkmış gibi gözüktü bir an ama yine de güneyde ki ordum sağ olsun yendim moskovayı
10-05-2018, 18:48
Muskova Rusya olursa iş çığrından çıkmış olur :D Rusya olmasını engellemeni öneririm yoksa zor. Avrupa ile aranı iyi tutup gücünü tamamen Rusya'ya odaklayabilirsin. Moskova'nın isyancılarını desteklemeyi unutma. İsyancılarını desteklediğin gibi savaştığı ülkelere de para yardımı yap ki Moskova'yı zorlasınlar. Bir kaç da müttefik al yanına (Nogay örnek.)
10-05-2018, 19:19
(10-05-2018, 18:48)Vickz : Muskova Rusya olursa iş çığrından çıkmış olur :D Rusya olmasını engellemeni öneririm yoksa zor. Avrupa ile aranı iyi tutup gücünü tamamen Rusya'ya odaklayabilirsin. Moskova'nın isyancılarını desteklemeyi unutma. İsyancılarını desteklediğin gibi savaştığı ülkelere de para yardımı yap ki Moskova'yı zorlasınlar. Bir kaç da müttefik al yanına (Nogay örnek.) Bir de konu dışında ama laetus gibisinden seyler ne forumda yeniyim de |
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi