İleti Sayısı: 40
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Arkadaşlar bana bu modun 1.5.3 sürümüyle uyumlu olanı link olarak atar mısınız bakın modun 1.5.3 ünü değil 1.5.3 sürümü yani oyunun kendi sürümüne uyumlu olanı atar mısınız ben internetten indirince v1.5.3 ü 1.5.4 çıkıyor ve dolayısıyla oyunuma gelmiyor hadi bi yardım edin be
•
İleti Sayısı: 1,154
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
3
Mod güzel mod ama oyununa nasıl gelmiyor anlamadım. Bu arada modda yenilenmesi gereken çok şey var.
•
İleti Sayısı: 40
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
yani modu aktifleştiriyorum oyun steamden değil :/ oyuna girince yine native hoi4 oluyor hiç bir mod aktif değilken sadece weltkrieg aktifken bile yani
•
Imperium:
3
Sorunun modun sürümüyle değil, nasil mod isimli bir klasör oluşturduysan oraya başka bir isimde klasör daha oluşturman gerekiyor. Mod klasöründe ne var yok kopyalayıp oraya atman gerek.
•
Imperium:
3
Benim de demek istedigim bunun gibi bir seydi. Ben kendimce bu kurulum programi yerine stellaris diye klasor olusturup icine belli bir sayi isimli klasor olusturup o klasorun icine de atiyordum modlari ve guzelce calisiyordu. O cok rakamli sayiyi modlari kurarken mi ne gormjstum hep ayni sayi vardi 2 ile basliyordu. Pc yok suan elimin altinda gosteremiyorum o yuzden sana.
•
İleti Sayısı: 2,468
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Orasi genel bir arama motoru gibi dusun. Istedigin modunun steam numarasini yazarak istedigin modu kendin indirebilirsin.
•