İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Komplike aile ilişkilerimin bir sonucu mu bu da?
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
91
İtalyanlar 4 bir yanı sarmış.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Adam yılmamış ben olsam rq attıydım.
•
Imperium:
91
Gizli din kültünü kapatmak gerekiyor. Yoksa bu tarz epik sonuçlarla karşılaşabilirsin. Bence resimdeki ilginçlik adamın gözü ağzı falan niye kaymış?
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 2,471
Imperium:
47
Evet acemi oldugum icin hala daha hangi ayarlar en iyis bilmiyorum. Simdi icin cok gec fakat sonraki oyunlarda kapatirim. Yuzlerde bug olustu bir dlc nin dosyalari bir sekilde corrupt olmus
•
Imperium:
91
Sunset İnvasion, gizli din kültü, childhood focus ve de jure requirement'i kapatıyorum ben genelde. (veya minimum) Oyun esnasında abuk subuk gereksiz şeylerle uğraşmayı sevmiyorum.
De jure requirement bir ünvan sahibinin o ünvana ait bir toprağı yoksa ünvanı kaybetmesi anlamına geliyor. Mesela Abbasilerden Suriye'yi alıyosun ama Abbasiler malum koskoca devlet, sürekli ya isyancılarla ya başkalarıyla savaşta oluyor. Savaştayken de ünvanı usurplayamıyosun. Bu şekilde uzun yıllar usurplayamadığım için sıkıntı çektiğim ünvanlar oldu. Ben de kapatmayı uygun gördüm.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar