İleti Sayısı: 2,134
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Demesne kaybetmemek için mirastan red diye bir seçenek gördüm ben dün selçuklu ile oynarken.
•
İleti Sayısı: 524
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
Ölen vassaların toprakları başka ülkelere kalıyor.Bunu nasıl çözebilirim?
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Topraklarına bir şekilde el koyabilirsin veya ölmeden önce bir çocuğa sahip olup bu olayın yaşanmasını bir nesil daha öteleyebilirsin. Vasalların evli ve doğurgan olduklarından emin ol. Vasalın çocuğu başka bi ülkede dük vs ise toprağa el koymak dışında yapabileceğin bir şey yok sanırım.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Oyunun exe dosyasını bulamadım. Nasıl bulabilirim?
•
İleti Sayısı: 1,576
Imperium:
5
Bir ülkede kralsak aşırı derece faction kuruluyor bu sizce de abartı değil mi? Bana pozitif bakış açısı olan adam bile bana karşı kurulan factiona katılıyor bu durum sizde de böyle mi?
•
Imperium:
91
Toprak verecek adam bulamadım desem? Zaten filtrelerde CKII'deki join court eksik. Herkese tek tek tıklayıp bakmam gerekiyor davet edebiliyor muyum diye. Hiçbiri de gelmiyor.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 441
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
3
Lowborn bir karaktere title verme seçeneği çıkması lazım. Bir kere denemiştim ama ne tür toprakların verilebildiğini hatırlamıyorum.
•
Imperium:
91
03-09-2020, 18:01
(Son Düzenleme: 03-09-2020, 18:01, Düzenleyen: altnkurt.)
Kontlukları lowborn karakterlere otomatik olarak veremiyoruz. İlla listeden bi karakter seçip öyle vermemiz gerekiyor. Ben misafir de bulamadım fazla. Genelde akrabalara gitti topraklar hep. İleride çok sorun çıkabilir bu yüzden.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 387
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
-Kronikler bunda da var mı?
-Başka liderlerin konseylerine nereden bakabiliriz
-Asimilasyonu nasıl yapabiliriz
-CB yaratmak?
-İhanet eden eşe ve sevgilisine nasıl işlem yaparız?
•
Imperium:
91
Kronikler derken?
Başka liderlerin konseyini göremezsin. Öyle olsaydı casusbaşına odaklanır, onu satın alır ve kolayca öldürebilirdin.
Konseyindeki vekilharçın 3. görevi ile toprakların kültürünü değiştirebilirsin.
CB=Savaş sebebi, CB yaratmak diye de hak iddiası oluşturarak savaş sebebi elde etmeye deniyor
Hapse atabiliyorsun sanırım. Kadın zinası din ilkelerince suç sayılıyor genelde.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 291
Imperium:
1
03-09-2020, 19:16
(Son Düzenleme: 03-09-2020, 19:17, Düzenleyen: Yohaynes.)
Ck2'de primogeniture yasasını kolay bir şekilde geçirebiliyorduk.Bunda çok geç dönemde açılıyor succession sistemini değiştirmek.Kral olunca bir kaç özel veraset sistemi gördüm election tarzı ama çok kullanmıyorum o sistemleri.Tarihe uygun olarak ck3'deki sistem daha mı gerçekçi?yoksa primogeniture bu kadar geç açılmamalı mıydı?
Üstteki başka konseyleri görebiliyor muyuz sorusuna cevaben sadece liegenin konseyini görebiliyoruz(kendimizden başka)
•
İleti Sayısı: 291
Imperium:
1
tapınak county capitali ya da city capitali birine vermeden castle çevirmece mevcut mu?
•
Imperium:
91
Kontluktaki kendine ait yerleşimlerden istediğini kontluk başkenti olarak belirleyebiliyor olabilirsin. Ancak bu tamamen varsayım. Oyunda hiç işim düşmedi oraya.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 51
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Ck3 de karakter yaratma olayı yok galiba yada ben bulamadım
•