03-09-2020, 00:05
Imperator: Rome - İmparatorluklarınız
|
Bu da bir şey mi denebilir ama bu sınırlara ulaşmak benim için zor oldu açıkçası. Oyunun başında irili ufaklı çok devlet vardı etrafımızda. Neredeyse hepsi birbiriyle savunma müttefikiydi. Aynı anda üç defansif ligiyle savaştığım oldu. Yok olmamak için yok olmaktan betere antlaşmalar yapmak zorunda kaldım ama sonrasında hepsinden tek tek öcümü aldım. Bu arada iki büyük iç savaş atlattım. Makedonlar hızlı büyüyüp yanımıza kadar geldiler. Onlarla şimdi müttefikim lakin Mora'da ciddi bir güç olduğumda benimle anlaştılar. Daha önce bir defa karşımda savaşmışlardı. Kuzeybatıda aldıkları topraklar benim müttefikim Elis'e aitti hatta. Şimdi kapıda Antigonidler var 30 binlik ordularıyla da açılışı yaptılar, direnmeye çalışacağım, müttefik orduları çok uzakta, kuzeyde savaş hattındalar.
Leonidas ve İskenderin soyları birleşti, en kısa sürede çocuk bekliyoruz gençlerden; Edit: Çocuk oldu sonunda ama anası gitti maalesef. Yine Argead sülalesinden kız bakıyoruz;
24-12-2020, 13:00
İşte esas oyun zevki gerçekten böyle çıkıyor. Yoksa harita boyamaktan farkı kalmıyor oyunların. Mora'da hayatta kalmak ve devamlılık sağlamak gerçekten zor. Halipartos'dan karşıya geçmeye çalışan 3-4 katım orduları yenmiştim. Arazi ve geçişin verdiği eksi gerçekten ciddi zararlara sebep olabiliyor. Sparta'nın kral ölmeden Selanik'i alma başarımı var. Doğrudan Makedonya ile savaşmak zorunda kalıyorsun. Tekrar başlarsan onun için çabalamanı tavsiye ederim, ayrı bir oyun zevki sunuyor.
24-12-2020, 13:11
O başarımı biliyorum belki bir sonraki oyunda denerim ama şu an senin de belirttiğin gibi Mora2da hayatta kalma mücadelesi gerçekten çok zevkli geçiyor. Öyle anlar geldi ki ekranı yumrukladım sinirden veya sevinçten naralar attım.
24-12-2020, 19:50
Argead İskenderin soyu diğeri ise İskendere ihanet eden onun ailesini katleden kassandrosun kanı yani leonidasla bir bağı yok o kanların.
26-12-2020, 15:46
Agiad sulalesini kastettim, Leonidasin hanedani diye biliyorum.
28-12-2020, 16:46
28-12-2020, 17:17
@cennaro ben de multiplayer etkinliğinde Angliya ile oynamıştım. Bölge güzel ama iç isyanlardan kaçınmak için özellikle valilere dikkat et, çok güçleniyorlar. Bir de koalisyonları küçümsemek kötü sonuçlanabiliyor, dikkat etmek lazım. Aynı MP'de bu coğrafyadan Kırım bölgesine göç eden bi arkadaş da vardı .d @Henri sendin sanırım o.
28-12-2020, 17:29
Tamam dikkat ederim. Zaten iceriye yöneleceğim artik. Feodal kralliga gecmeye calisacagim.
28-12-2020, 17:33
(28-12-2020, 17:17)elefsar : @cennaro ben de multiplayer etkinliğinde Angliya ile oynamıştım. Bölge güzel ama iç isyanlardan kaçınmak için özellikle valilere dikkat et, çok güçleniyorlar. Bir de koalisyonları küçümsemek kötü sonuçlanabiliyor, dikkat etmek lazım. Aynı MP'de bu coğrafyadan Kırım bölgesine göç eden bi arkadaş da vardı .d @Henri sendin sanırım o. Yok, ben değildim. Ben doğrudan Kırım'da başlamıştım.
16-02-2021, 22:08
Yeni güncelleme ile Roma
Hail the Omnissiah! He is the God in the Machine, the Source of All Knowledge
21-02-2021, 15:23
Leyjon tarihi (en iyi leyjonum)
21-02-2021, 19:15
Son yama ile oyun büyük güçlerle oynanabilir hale gelmiş. Oyunda nüfus çok önemli hale geldiği için küçük devletlerle oynayamıyoruz.
Ve Ardından büyük bir güç doğdu Yaşasın Sezar Gaius Julius Divi Filius Caesar Octavianus Augustus
15-03-2021, 12:13
Iste gercek bir Romali
15-03-2021, 14:04
Herşeyin 0 olmasının sebebi?
16-03-2021, 10:52
Selevkos niyetini hiç gizlemiyor. Diğer taraftan Roma kapıma dayandı. Durumlar çok sıkıntı.
17-03-2021, 14:51
Sparta oyunu |
|
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi