İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Yahu Crysis 2'yi geçen yaz oynamıştım.
Taş gibi görselliği vardı. Ne gereği var Remastered'ın?
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 3,987
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
(02-06-2021, 14:21)Yasin Ahmet :
@Elefsar belki ilgini çekebilir, en son Control oynuyodun. Steam linki.
Bulmaca, korku ve gizlilik hiç ilgimi çeken başlıklar değil Yasin, teşekkürler yine de.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
İleti Sayısı: 1,154
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
14
Telefon üzerinden oynanan adını unuttuğum text bazlı interaktif hikaye serisi vardı. Çeşitli evrenlerde basit, kısa, zevkli ve bir yandan da İngilizce bilgisine baya olumlu etki eden bir seriydi. Bana bu tip bir oyun önerebilir misiniz?
•
İleti Sayısı: 727
Imperium:
7
(03-06-2021, 22:46)Littleİskender : Telefon üzerinden oynanan adını unuttuğum text bazlı interaktif hikaye serisi vardı. Çeşitli evrenlerde basit, kısa, zevkli ve bir yandan da İngilizce bilgisine baya olumlu etki eden bir seriydi. Bana bu tip bir oyun önerebilir misiniz?
Choice of games serisinden bahsediyorsun sanırım. Serinin diğer oyunlarına baktın mı?
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
•
İleti Sayısı: 25
Imperium:
0
Battlefield 6, 9 Haziran'da tanıtılacak.
•
Imperium:
7
(04-06-2021, 13:47)Lexinial :
Modern Warfare olur diye düşünmüştüm ama BF 6 sanırım Vietnam'da geçecek.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
•
İleti Sayısı: 25
Imperium:
0
04-06-2021, 14:55
(Son Düzenleme: 04-06-2021, 19:13, Düzenleyen: Lexinial.)
(04-06-2021, 14:16)Dothor_ : (04-06-2021, 13:47)Lexinial :
Modern Warfare olur diye düşünmüştüm ama BF 6 sanırım Vietnam'da geçecek. Oyunun sızdırılan görselleri var ve görsellerde modern zamana ait uçaklar vs. var. Sanırım oyun modern zamanda geçecek.
İleti Sayısı: 6,648
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
Griftlands oyununu öneririm 1 haziranda çıktı 8zine kadar %20 indirimli oyun rogue like türünde sıra tabanlı bir savaş oyunu acayip hoşuma gitti rpguleike yeniden bi şans tanımaya karar verdim pcde. Ayrıca bu oyunun en güzel yanı tutriol kısımlarının atlanabilir olması son zamanlarda hangi oyuna el atsam zorunlu tutroil koyuyolar illet oldum o tuturiollara bu oyuna başlayınca ve görünce " kardeşim dirk oyuna başlayabilirsin " demesi beni acayip mutlu etti her şeyi kendim çözmeyi seviyorum.
•
Imperium:
17
dead space 1 oynuyordum oyun zorluğu kendi kendine değişmiş ne yapabilirim
•
İleti Sayısı: 8,084
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Eski Riot Games geliştiricilerinin çıkardığı yeni mmo. Grafikler çok Fortnite duruyor ama oyunun hoş bir havası var.
Aşağıdaki 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
Imperium:
17
bu türü sevenler için güzele benziyor ama benim için değil
•
Imperium:
17
Ac Rogue oynuyoum st john adasını kurtardım ancak renavasyon açılmadı yakınlarındaki kaletyi daha almamış olduğum için mi renavasyon açılmadı acaba
•
Imperium:
17
arkadaşlar benzer bi sorun bende yaşıyorum cozum nedir acaba https://forums.ubisoft.com/showthread.ph...is-Rocheux
•
Imperium:
17
assassin's creed rogue oynarken gene bi sorunla karşılaştım tüm haeritayı didik didik etmeme rağmen 2 tane properityi b ualamadım kaleleri açmadığım için bakamadım ama nerden bulabilirim arkadaşlar yardımcı olabilri misiniz
•
İleti Sayısı: 1,465
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
19
Daha önce Total War, Red Alert, Age of Mythology, Heroes Might&Magic, Warcraft 3, The Banner Saga, Stronghold Crusader, Mount&Blade, Magicka, Skyrim, Darkest Dungeon gibi oyunları beğenerek oynayan bana oyun tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
•
Imperium:
7
AC serisini deneyebilirsin. @ ZenderX
İleti Sayısı: 3,987
Imperium:
53
(13-06-2021, 18:18)ZenderX : Daha önce Total War, Red Alert, Age of Mythology, Heroes Might&Magic, Warcraft 3, The Banner Saga, Stronghold Crusader, Mount&Blade, Magicka, Skyrim, Darkest Dungeon gibi oyunları beğenerek oynayan bana oyun tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Gel Anno 1800'e. Güzel indirim de var ubisoft üzerinden. Seversin muhtemelen.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• ZenderX
Imperium:
17
rage önerir misiniz oynuyorumda vuruş hissiyatı zayıf geldi
•
İleti Sayısı: 9,453
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
(04-06-2021, 00:02)Dothor_ : (03-06-2021, 22:46)Littleİskender : Telefon üzerinden oynanan adını unuttuğum text bazlı interaktif hikaye serisi vardı. Çeşitli evrenlerde basit, kısa, zevkli ve bir yandan da İngilizce bilgisine baya olumlu etki eden bir seriydi. Bana bu tip bir oyun önerebilir misiniz?
Choice of games serisinden bahsediyorsun sanırım. Serinin diğer oyunlarına baktın mı? Kendi sitesinden yada steam'dende oynayabiliyorsun. Her oyunları steam'de yok ama.
Choice of games
Steam sürümü
Hosted Games(Kendileri yapmıyor ama yapanları kendileri paylaşıyorlar.)
•
İleti Sayısı: 2,020
Imperium:
28
Selam arkadaşlar. ETS 2 'ye yakın zamanda multiplayer kısmında bazı yenilikler geldiğini gördüm. Deneyen arkadaşlar sorularıma cevap verebilir mi ?Artık Minecraft gibi kendi dünyamızı oluşturup oynamak mümkün mü ? Örneğin iki kişi farklı şirketler kurduğumuz, ofisler satın aldığımız; birbirimizin ofislerini işçilerini vs. görebildiğimiz bir dünya yaratmak mümkün mü ?
•
|