[MP] CK3 - Multiplayer: Temmuz 2021
1_dubrovnik_pano.jpg
Ragusa hanedanlığım yıllar boyunca Hristiyanlar ve Slavlar ile savaşmış ve çok büyük kayıplar vermiştir, Dubrovnik Dükü olarak hanedanlığımı büyütmek için her şeye hazırım.
giphy.gif
[+] 1 üye Dreamerscream nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tam olarak siyasi durumu çözemesem de Karpatya'da bir kontlukla katılmak istiyorum.
Sic Parvis Magna
Ara
Kuruldu: 9b671671-e231-40a3-b15a-af89293f80bd.nakama-1
Etkinliğin yayını için Strategyturk Twitch: https://www.twitch.tv/strategyturk
Şehir dışında olduğumdan katılamayacağım. İyi eğlenceler.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
Bugün içimizdeki kalleşlerden ve yalancı müttefiklerden çok çektik. Bize yardım sözü verip düşman ile işbirliği içinde olan Batı Frankiya prensini kınıyoruz ve vakti geldiğinde cezasını vereceğimizi de bildiriyoruz. Çapulcu papa aracılığıyla haçlı ilan ederek olmaz bu işler. İçimizdeki kalleşleri hallettikten sonra dışarıdaki fırsatçıları bir bir avlayacağız. Yunoğulları'nın sırtı yere gelmez.
WhaW8Am.gif
Ara
Valdorya kuruldu, Avrupa'daki Valdocuların memleket hasreti sona erdi. Artık Valdocuların da bir Kralı var.
Görsel

İlk oyun günüm için güzel bir ilerleme oldu. Dük oldum. 2. karakterimdeyim.

unknown.png

İlk karakterim haddinden fazla bile yaşadı. Kanseri yendi.
Sic Parvis Magna
Ara
image.jpg
Başkentimiz Dubrovnik'e Katedralimizi inşa ettik.
giphy.gif
Ara
Tatil sebebiyle dünkü oyuna katılamadım ve gelecek hafta oyuna katılamayacağım. İsteyen hellas krallığını devralabilir.
Ara
Kuruldu: d7a526cc-41f7-4920-90ce-0323e3b16530.nakama-0
Bugünkü etkinliğe gelemiyorum.
Ara
Görsel

Artık kaç yaşında olduğunu bile hatırlamıyorum. Ölmeyi unuttu adam galiba. Topraklarımızı genişletsek de ülke içinde çok verimsiz bir yönetim mevcut. Ancak herhangi bir istikrarsızlık durumu söz konusu değil. Henüz bağımsız olamadık. Ama feodal ve katolik olduk.
Sic Parvis Magna
Ara
4 saat boyunca parçalan, toparla, iç savaşlarla uğraş, tekrar parçalan, tekrar toparla. Multiplayerda en baştan sona lineer bir oyun oynamak lazım, aksi takdirde 1 ileri 2 geri oluyor.
1.4.5 multiplayer beta ile sahip olunması gereken yeni oyun kodu 0e0c.
Sırbistan'a yedek olarak geçebilirsiniz, etkinliğe katılamayacağım.
giphy.gif
Ara
Bugün katılamayacağım.
WhaW8Am.gif
Ara
Uzun süre katılamadığımdan ayrıca bu haftada katılamayacağımdan etkinlikten çekilme kararı aldım.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
1.4.5 multiplayer beta ile sahip olunması gereken yeni oyun kodu f70e.
Oda kuruldu: e852fdef-f83c-4ffb-a76a-b9de5b5c1b26.nakama-1

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.