Oyun Sohbet
Görsel

Görsel

Görsel

Sitelerin yazı alanlarının karşılaştırması
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Valiant Hearts: The Great War, deneme şansına yeni eriştim. Ubisoft'un AAA kalitedeki oyunlarından daha başarılı. 

Şu sahne çok iyi hazırlanmış.

Ekleme: Oyun iki boyutlu olmasına rağmen alan derinliği ile savaş atmosferini muazzam şekilde yaşatmayı başarıyor. 
Vir sapit qui pauca loquitur
Ara
http://oyungezer.com.tr/haber/44388-the-...yayinlandi
Sinkaf-ül Tertibat
Ara
Paradoxun en fazla satan oyunu crusader kings 2 mi ? yoksa europa universalis 4 mü ?
Ara
Bana bu Runemaster oyunu ile ilgili biraz bilgi verir misiniz?

Durdurulmuş yapımı ama neden olduğunu falan söyleyecek birisi var mı?
Ara
(01-04-2016, 17:12)Kamran : Paradoxun en fazla satan oyunu crusader kings 2 mi ? yoksa europa universalis 4 mü ?

CK2

(06-04-2016, 16:44)Ketolar : Bana bu Runemaster oyunu ile ilgili biraz bilgi verir misiniz?

Durdurulmuş yapımı ama neden olduğunu falan söyleyecek birisi var mı?

Paradox 'istediğimiz standartlarda değil' diyerek iptal etti.

Geopolitical Simulator serisinin yeni oyunu bu cuma çıkıyor. Umarım önceki oyundan ders çıkarmışlardır.
Ara
İlk crusader kings'ten görüntüler:

Hileyle bastığım para,dindarlık ve saygınlık puanlarıyla Kutsal Rome Cermen imparatorluğunun Anhalt kontluğunda güzel bir hayat sürüyorum:
Görsel

Adım Friedrich Goseck. Daha 16 yaşında derbeder olan beni görüyorsunuz. Özelliklerim: Düşman, Cesur, Saray eğitimli ve depresif. Genel itibariyle gergin ve sinirli bir adamım kızdırmayın beni ® Depresifliğimin sebebi ise babamın ölümü, tahta erken yaşta çıkmam ve babamın ölümünden sonra dini sorgulayıp şüpheci özelliğini aldığımda papanın bana baskı yapması. Tabii sonra belli bir miktar para bağışlayıp şüphecilik özelliği sildirdim yoksa aforoz olabilirdim. İlk başlarda stresliyken şuan depresyondan ölümü düşünebiliyorum... Bu arada papanın adamıyım.
Görsel

Bu da benim 71 yaşında ölen babam. Onunda adı Friedrich Goseck. Kendisi benim tam tersim. Özellikleri: İffetlilik, mütevazilik, korkaklık, affedicilik gibi. Huzur içinde yatsın.
Görsel

Sol tarafta gördüğünüz üzere saray çalışanları:
Görsel

Bu da Polonyalı papa. Enteresan bir şekilde papalık benim şüpheci olduğumdan dolayı bana karıştı ama papanın ta kendisi de şüpheci.
Görsel
Ara
Bir arkadaş android cihazlarda cs 1.6'yı çalıştırmayı başarmış. Tek yapanız gereken buradan
dosyaları indirip steamden cs 1.6'nın bazı dosyalarını çekmek. Açıklamalar linkte bulunuyor.
Sinkaf-ül Tertibat
Ara

Biraz sıkıntıları var.
Sinkaf-ül Tertibat
[+] 2 üye Doraemon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Önceki Mafia oyunlarının verdiği ortamı veremeyecek gibi oyun.
Ara
Önceki oyunları bilmem de ben çok beğendim şahsen.
Ara
İlk oyundaki Mafia atmosferi yok gibi, yine de farklı bir tadı olacak.
Vir sapit qui pauca loquitur
Ara
the godfather the game (2006) grafiklerine göre çok çok daha iyi grafikleri var ama bu oyunda Don Corleone yok :/
Ara
Oyun Dünyasında Bugün

Mafia III'ün oynanış videosu yayınlandı :
Bugün Mafia III'e ait oynanış videosu yayınlandı ve steam'de ön siparişe açıldı. Dün de çıkış tarihi açıklanmıştı. (7 Ekim 2016)

Steam'de Ön Siparişe Açıldı

XBOX 360'ın üretimi durduruldu :

X360'ın üretimi durduruldu. Lakin XBOX360 kullanıcıları eskisi gibi live ve sunucu desteği almaya devam edecek.

220px-Microsoft-Xbox-360-E-wController.jpg

Hearthstone'nun yeni genişleme paketinin çıkış tarihi açıklandı :

Son derece popüler kart oyunu olan Hearthstone'nun yeni genişleme paketi olan Whispers of the Old Gods'ın çıkış tarihi 26 Nisan olarak açıklandı. Genişleme 134 kart ve bunun yanında farklı modlar ve mekanikler ekleyecek.

wotog.jpg

SuperGiant Games'de yeni oyun "Pyre" :

Daha önce Bastion'ı ve Transistor'ü geliştiren SuperGiant Games, bu kez farklı bir konsept üzerinde çalışıyor.

Mirror Edge Catalyst'in sistem gereksinimleri açıklandı:
Alıntı:Minimum Sistem
İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit (Son Service Pack yüklü olacak)
İşlemci: Intel i3-3250 ya da AMD FX-6350 (En az 4 çekirdekli eşdeğer bir işlemci)
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 650 Ti 2GB ya da AMD Radeon R9 270x
Hard Disk Alanı: 25 GB
Önerilen Sistem
İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit (Son Service Pack yüklü olacak)
İşlemci: Intel Core i7-3770 3.4 GHz ya da AMD FX-8350 4.0 GHz
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 4GB ya da AMD Radeon R9 280x 3GB
Hard Disk Alanı: 25 GB

Sinkaf-ül Tertibat
Ara
The godfather the game II oyununu ucuz ve orjinal olarak alabileceğim güvenli bir yer varmı ?
bimeks,teknosa gibi yerlerde baktım bulamadım amazon diye bir sitede var Türkiyeye oyun yollarlarmı onuda bilemiyorum(ayrıca 6.46 dolara satılıyordu yaklaşık 17 liraya yani).kutulu olmasada olur sadece orjinal arıyorum.
Ara
Middle-earth: Shadow of Mordor %75 indirimde
store.steampowered.com/app/241930/
[+] 2 üye Kamran nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu oyunu takip eden var mı?
@Duman

Elime para geçmesini bekliyorum almak için, multisinin competetive kısmı güzel duruyor, sırf o yüzden almak istiyorum.
Ara
Korsan olarak indirip deniyim beğenirsem alim dedim de oyunun oynanışı çok zor bir de açık bir evren vermeyişi büyük bir dezavantaj :P

Biraz daha deniyeceğim ama beğenirsem alacağım büyük ihtimal.

Görüntüsü gayet iyi :P
Ara

Konuyu Okuyanlar: 22 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.