Aksiyon: Dead by Daylight
2 Mayısa kadar 2 kat rift point kazanılıyormuş.
WhaW8Am.gif
Ara

17 Mayıs'ta büyük bir duyuru olacakmış. Muhtemelen yeni chapter tanıtılacak.
tTRiYax.png
Ara

Fnaf değilmiş sad.
tTRiYax.png
Ara
Yeni killer daha "canavar" gibi, ilginç olabilir.
WhaW8Am.gif
Ara
Resident Evil Part 2 geliyor.

WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Görsel

Chapter 24: Roots of Dread çıkış yaptı. Patch notları.

Büyük perk değişiklikleri bu yamayla gelmemiş. İleriki yamalarda (mid-chapter) geleceği söyleniyor.
tTRiYax.png
Ara
Oyunu formattan sonra ilk kez yükledim, kaç puanım var bir kontrol edeyim dediğimde beklediğimin üstünde bir sayıyla karşılaştım:

Screenshot_3.png
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Oyun ve çoğu eklentisi geçtiğimiz hafta çıkan Chapter 24'den ötürü indirimde. Oyun %60 indirim ile ₺99 yerine ₺39.60'ye alınabiliyor. İndirim 21 Haziran'a kadar sürecek, oyunun fiyat güncellemelerinden önceki orijinal fiyatı ₺31'ydi ve indirimde ₺15.50'ye alınabiliyordu.
WhaW8Am.gif
Ara
6. yıl kutlamaları başlamış, ilk girişte 600,000 BP veriliyor. Event süresince 4,500 Iridescent Shard, 900,000 BP ve 35 Rift Fragment kazanılabilecek.
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Görsel

https://twitter.com/DeadByBHVR/status/15...2854674432

Değişecek muhtemel perkler resmi dbd sayfası tarafından paylaşıldı. Önümüzdeki hafta daha fazla bilgi verilecekmiş.

Lethal Pursuer'ı görmeyi beklemiyordum, çok sıkıntılı veya güçsüz bir perk değildi sanki. Diğerleri hemen hemen ya aşırı güçlü meta perkleri veya hiç kullanılmayan güçsüz perkler.
tTRiYax.png
Ara
En sondaki We're Gonna Live Forever perki muhtemelen killer alternatifi olan BBQ & Chilli gibi bir bonus alacaktır fakat BBQ bence oldukça dengeli bir perk, nasıl bir değişiklik yapacaklarını merak ediyorum. Bunun dışında beklenildiği üzere BT, DH, Corrupt Intervention, Pop, NOED, Ruin gibi muhteşem popüler perkler de bulunuyor. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
WhaW8Am.gif
Ara
İlk ileti oyundaki değişen sistemler, güncel killerlar ve survivorlar ile güncellenmiştir.
WhaW8Am.gif
Ara
Oyuna döndüğümden beri oynadığım en yorucu maçtı. 4 DH, 2 DS, 2 Resilience, 2 Iron Will. En azından Unbreakable ve Adrenaline etkisini gösteremedi fakat Resilienceları oldukça hissettim. Az kalsın DH tombalasını da tutturuyordum, Unbreakable sahibi oyuncudaki DS'i yedim, o oyuncuya odaklanmasam muhtemelen 3 kişi kaçmıştı. Bu maçtan beridir Killer oynamadım, stres etkisi çok fazla.

Screenshot_1.png
WhaW8Am.gif
Ara
Ara
https://forum.deadbydaylight.com/en/kb/articles/337

Sonunda büyük patch'in detayları paylaşıldı.
tTRiYax.png
Ara
Önümüzdeki üç gün boyunca iki kat puan kazandıran Bloodhunt var.
WhaW8Am.gif
Ara
Yamayla ilgili söylenecek çok şey var, benim favorilerim grind'ın büyük oranda azaltılması ve BT'nin bir nevi base kit olması oldu. Uzun zamandır gelen en sağlam yamalardan biri ve oyunun geleceği için iyi adımlar atılmış. Ama elbette her zaman olduğu gibi eksiklikleri ve sıkıntıları da var. Bunlardan en önemlileri bence Circle of Healing'in nerf almaması ve üstüne Botany Knowledge'in bufflanması. Bu kadar iyileştirme biraz sıkıntı gibi. Bunların üstüne yeşil med-kit eklenince hoş olmuyor.
tTRiYax.png
Ara
Botany Knowledge'ın etkisi yok gibi bir şey, Circle of Healing'in nerflenmemesini de karakterin bir nebze yeni olmasına ve Med-kitler ile birlikte çalışmamasına bağlıyorum.
WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 28 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.