Oyun Sohbet
Ara
Arcanum'ın manevi halefi geliyor.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Xbox Bethesda etkinliği 95 dakika sürecekmiş.
Ara
Pete Hines dediki Starfield'i Todd gösterecekmiş. Çerezleri aldık izliyoruz.

Çok sıkıcı gidiyor. Pentimenti duyurdu Obsidian.
Ara
Ara
Ara
Arkadaşlar bir soru soracağım fakat yeri burasımı emin değilim o sebeple kusura bakmayın. Acaba aranıza Tempest Pirate Action RPG (PC de) oynayan yada oynamış olan kimse var mıdır? Eğer varsa bana söyleye bilir mi düşman gemiye bordalama yapınca tabancayı hangi tuş ile ateşliyoruz.
Ara
Todd Howard, Starfield'dan sonra sırayla The Elder Scrolls 6 ve Fallout 5'in çıkacağını belirtti. Ayrıca The Elder Scrolls 6 yapım öncesi aşamasındaymış.

https://www.ign.com/articles/starfield-n...-interview
IbnE9P2.gif
Ara
Tamam Starfield'den beklentim var ama üzgünüm Bethesda Fallout'da beni kaybettin.
Ara
Starfielddan beklentim cok dusuk. Hic heyecan yaratmadi bende. Umarim yaniltir.

Grey Eminance'e bakabilen oldu mu? Eu tarzi bir oyun sanirim.
Ara
Fallout 4 gibi bizi kahraman olmaya itmeyecek gibi görünüyor. Her oyunda olduğum gibi kötü adam olabilecek olmam beni heyecanlandırıyor. :imp:
Ara
Ara
Görsel
Görsel
Görsel

Oyun incelemelerinin 22,5 yıllık değişimi.
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Selamlar, mümkün olduğunca az odak isteyen, hatta Factorio seviyesinde bir odak isteyen oyun arıyorum. Fiziksel olarak birtakım şeylerle uğraşırken oyun da oynamak istiyorum ama genelde bunu yapmaya kalktığımda kendimi oyuna gömülmüş buluyorum. Varsa bildiğiniz az odak isteyen oyunlar duymak isterim.. Türü pek de önemli değil.
Space-Background.gif
Ara
(20-06-2022, 21:48)Yasin Ahmet : Selamlar, mümkün olduğunca az odak isteyen, hatta Factorio seviyesinde bir odak isteyen oyun arıyorum. Fiziksel olarak birtakım şeylerle uğraşırken oyun da oynamak istiyorum ama genelde bunu yapmaya kalktığımda kendimi oyuna gömülmüş buluyorum. Varsa bildiğiniz az odak isteyen oyunlar duymak isterim.. Türü pek de önemli değil.

Raft indirime girmiş, al da oynayalım.
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(20-06-2022, 21:50)elefsar : Raft indirime girmiş, al da oynayalım.

akar
Space-Background.gif
Ara
(16-05-2022, 23:11)Takeda Akane :
İptal edilmeseymiş iyiymiş.

Ah be ah...

Ara
Ara
Gotham Knights haritası Batman oyunlarının en büyüğü olacakmış.
Ara
Yeni bir Ghost of Tsushima geliştiriliyor sanırım. Biz bekleyelim Infamous Sucker Punch ne yapsın?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 22 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.