Oyun Sohbet
Söylentiye göre EA yeni bir Marvel oyunu geliştiriyor.
Ara
Şu sıralar oyunlarda yeni tür /tarz arayışındayım ve dikkatimi visual noveller çekti. Tabi ki +18 olanları değil . Saymak gerekirse danganronpa srisi zero escape ve the house in data morgana konu ve tarz olarak merak uyandırıcı ama içerikleri için +18 içerik var mı? Ve tabi ki iyiler mi sizin fikirlerini almak istedim .
Ara
(28-06-2022, 19:05)birisi43 : Şu sıralar oyunlarda yeni tür /tarz arayışındayım ve dikkatimi visual noveller çekti. Tabi ki +18 olanları değil . Saymak gerekirse danganronpa srisi zero escape ve the house in data morgana konu ve tarz olarak merak uyandırıcı ama içerikleri için +18 içerik var mı? Ve tabi ki iyiler mi sizin fikirlerini almak istedim .
Takeda Akane'nin hikayesini öneririm.
Ara
Ara
Ara
Ara

Sürpriz. :)
Ara
Ara
Ara
İçinde Chris Avellone olan bir oyun kötü olabilirmi?

Ara
(30-06-2022, 19:30)Takeda Akane :
İçinde Chris Avellone olan bir oyun kötü olabilirmi?

Yalnız oyun yapım aşamasındayken Chris Avellone'u projeden çıkardılar. (diğer bir çok oyunda olduğu gibi)
Ara
Hadi ya rpgwatch'de Chris'den bahsedilince heyecanlanmıştım.
Ara
Ara
Ara
(26-06-2022, 18:49)Takeda Akane : Yeni bir Ghost of Tsushima geliştiriliyor sanırım. Biz bekleyelim Infamous Sucker Punch ne yapsın?
Sucker Punch yeni bir Infamous geliştirmiyormuş.
Ara
Ara
Ara
Deus Ex yazarı Mass Effect 5 ekibine katılmış.
Ara
Gelsin sevimli uzaylımız.

Ara
Xbox Gamescom'a katılmaya karar vermiş.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 34 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.