28-07-2022, 20:04
Yeni Prime Kapsülü geldi.
Sohbet: League of Legends - Genel Sohbet: Nexus
|
31-07-2022, 13:07
(Son Düzenleme: 31-07-2022, 13:14, Düzenleyen: PCOyun. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Sıradaki Kül Şövalyesi kostümü Sylas için olacakmış. Ayrıca Pyke'ın bu sene Efsanevi kostüm alacağı sızıntılar, Camille ve Jhin'in ise söylentiler arasında. Jhin söylentileri Ruh Çiçeği dönüşü ile birlikte Kanmei/Akana ikili Efsanevi kostüm olacakmış. Bir başka sızıntı ise Jhin'in Prestij kostüm alacağı yönünde, bu da Jhin'in Efsanevi kostüm alacağı söylentisini oldukça zayıf kılıyor.
02-08-2022, 12:17
Rammus aşırı güçlü zaten bi de buff almış.
02-08-2022, 18:24
Enerji şampiyonlarından buff alması mantıklı olan tek karakter Lee Sin'di, diğerleri neden buff alıyor anlamadım.
Çin TikTok'unda "sızıntı" yapan birine göre yılın sonuna kadar
Irelia, Zoe, Karma, Camille, Pyke, Trundle, Jhin, Ezreal, Sylas, Shen, Zed, Lee Sin, Viego, Jinx, Neeko, Thresh, Ahri, Qiyana, LeBlanc ve Gwen kostüm alacakmış. Aynı kaynağa göre Irelia, Karma, Viego ve LeBlanc kostümleri efsanevi olacakmış ve Viego kostümü variant dediğimiz ikili efsanevi olacakmış. Gwen, Jhin, Ahri, Camille ve Shen prestij kostümler alacakmış. Önceden bahsettiğim Pyke efsanevi kostüm sızıntısı bu "sızıntı" ile çelişiyor, Çin'den sık sık güvenilir sızıntılar gelse de bu "sızıntıyı" yapan kişi önceden %100 olarak doğru sızıntılar yapan kişi değil fakat bu sızıntı Pyke konusunda çelişirken Jhin prestij konusunda önceki sızıntıya uyuyor. Şahsi düşüncem her zamanki gibi "grain of salt" yaklaşımı.
06-08-2022, 15:58
06-08-2022, 16:10
(Son Düzenleme: 06-08-2022, 16:11, Düzenleyen: PCOyun. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Hepsi bir Freljord ilahını temsil ediyor. Volibear, adını bilmediğimiz Demir Domuz, Ornn ve Anivia. Ruh Bekçisi Udyr eski hayvanları koruyacak (Kaplan, Kaplumbağa, Ayı, Anka) fakat okunabilirlik için kaplan mavi, ayı kırmızı tutulmuş. Bu değişse iyi olur.
06-08-2022, 22:33
Gelmiş geçmiş en kırık rework olabilir. Orn halindeyken skill yememesi ilginç olmuş. Çok eskiden beri udyr oynarım, denemek istiyorum.
06-08-2022, 22:38
Kırık bir yanını göremedim. O CC yememe durumu 1-1.5 saniye civarı sürüyor sadece. Savaşta CC engellemekten ziyade doğrudan üstüne gelen yeteneği engellemek için yapılmış, Ornn W'su gibi.
09-08-2022, 01:09
(Son Düzenleme: 09-08-2022, 01:16, Düzenleyen: PCOyun. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Müzik ekibi her zamanki gibi muhteşem bir iş çıkarmış, Ahri için de beklentilerim son derece yüksek.
15-08-2022, 11:49
Yukarıdaki videodan bildiğimiz üzere Ahri Görsel Sürdürülebilirlik Güncellemesi'nde sadece ana hâli büyük oranda tamamlanmış. Yani kostümlere daha "başlamamışlar". Bu sene başında duyurulduğunu göz önünde bulundurup en kötü ihtimal duyurdukları anda başladıklarını varsayarsak geçtiğimiz 7 ayda sadece ana hâli tamamlanmaya yakın durumda, Ahri'nin oyundaki en büyük kostüm kataloglarından birine sahip olduğunu ve iki Efsanevi kostümü olduğunu (Efsanevi kostümler oldukça minimal değişiklikler alıyor) göz önünde bulundurursak güncellemenin videoda da söylendiği gibi önümüzdeki senenin başında gelmesi pek mümkün gözükmüyor.
|
|