İleti Sayısı: 68
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
Grand Edition ile aranızdayım
Üstte gök basmasa, altta yer delinmese Türk milleti; ilini, töreni kim bozabilecek?
İleti Sayısı: 762
Imperium:
3
Bugün itibarıyla Grand Edition sahibiyim. Papara kartınız varsa 20 lira daha uyguna alabilirsiniz.
Vir sapit qui pauca loquitur
Aşağıdaki 1 üye Emirhan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Emirhan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GreyWolf
İleti Sayısı: 2,134
Imperium:
1
An itibari ile grand edition ile yerimi aldım bekliyorum kaldı 15 gün.
Aşağıdaki 1 üye Semavi7 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Semavi7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Enesrar
İleti Sayısı: 115
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
etailden Grand Edition aldım, inşallah dolandırılmam. eğer gerçekten yollarlarsa, taksitle aldığım ilk oyun olacak.
Aşağıdaki 1 üye kırmızı nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye kırmızı nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GreyWolf
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Grand edition'u alarak ben de kervana katıldım. Foruma da olası multiplayer organizasyonları için kaydımı yapıp tamamen hazır hale geçtim. Hatam olursa affola. Hayırlı forumlar.
İleti Sayısı: 1,125
Imperium:
24
Beni de yazarsınız listeye.
Aşağıdaki 1 üye Wickhart nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Wickhart nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Enesrar
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Grand Edition ile katıldım. Uzun süredir beklediğim oyundu. Bu da forumdaki ilk mesajım.
İleti Sayısı: 46
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
Oraya +1 daha eklemenizi rica edeceğim.
Standart edition steam.
Aşağıdaki 1 üye Limbo nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Limbo nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Enesrar
İleti Sayısı: 3,663
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
En sonunda ben de aldım oyunu.
Aşağıdaki 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 1,140
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Grand Edition aldım. Bir oyuna verdiğim en yüksek meblağ. Toplamda iki bin sat civarı Paradox oyunları oynadığım için gözüme görünmüyor. Tek korkum pc'nin kaldırmaması ama işe başladığım için ufak ufak upgarde yapma şansım olacak, şimdi olmasa bile bir iki aya oyunu akıcı oynayabileceğimi umut ediyorum. Biraz da bu fiyat artabilir diye aldım açıkçası.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•