İleti Sayısı: 1,695
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
2
Great Moravia'nın de jure toprağı olmadığı halde hem o hemde Bohemya krallığı aynı kararda ana ünvan olarak bunlardan birine sahip ol kısmında geçiyor. Great Moravia'yı kurmanın bir yolu falan mı var?
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
•
İleti Sayısı: 192
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Oyundaki bu safkan soy oluşturma konsepti çok ilgimi çekti. Tabii yakın akrabalar arasında evliliklerin kalıtımsal olarak kötü şeyler aktarması gibi dezavantajları var ama bir hanedan soyu ya da taht soyu oluşturmak için bu tür akraba evlilikleriyle doğacak çocuklarla ilerleyen nesillerde çok sağlam özellikleri sahip kişiler doğmasını da sağlayabiliyoruz sırf bunun için bile oyun oynanır. Yetersiz bir oyun pek çok açıdan ama bu yönünü seviyorum.
•
İleti Sayısı: 71
Imperium:
0
Arkadaşlar son Türkçe Yama güncellemesi Friends & Foes DLC'sinide kapsıyor değil mi ?
•
Imperium:
2
Türk kartalı başarımı için oynuyorum. Türk- Yunan kültürel kabullenmesini hibrit için gereken seviyeye yüksek hızda getirmem için bir yol var mı?
•
İleti Sayısı: 71
Imperium:
0
Hiç ck2 oynamadım fakat sizce de bu oyunun gelişimi yavaş ilerlemiyor mu ? Event diye getirilen paket bile adam akıllı event sunmuyor. Son dlc üstünden hala ortada ne küçük ne büyük bir dlc var.
•
İleti Sayısı: 283
Imperium:
1
buluşları hızlandıran mod var mı bildiğiniz ? son sürüme uyumlu
'' Draco dormiens nunquam titillandus ''
•
İleti Sayısı: 140
Imperium:
0
29-12-2022, 00:25
(Son Düzenleme: 29-12-2022, 00:25, Düzenleyen: tahr1bad. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Bu oyunun olgunlaşması için yıllardır bekliyodum fakat zam geleceği haberi sonrası oyunu ve dlcleri satın aldım. Günlükleri ve yorumlarınızı ara ara okuyorum, genel kanı hala oyunun boş olduğu yönünde. Bu arada oynayacağım epey oyun var, bekleyebilirim sorun yok ama oyunu da epey canım çekiyo. Sizce hala eksik mi oyun, başlamak için daha fazla olgunlaşması beklenmeli mi?
•
İleti Sayısı: 12,337
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Oyun kesinlikle kötü değil, önceden CK2 oynandıysa bazı eksiklikler hissedilebilir fakat kendi başına iyi bir oyun. Sadece Paradox oyunlarını binlerce saat oynanabilecek ayara getiren ufak, ince detaylar yok.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• tahr1bad
Imperium:
2
İber multisinde tüm karakterler tek unvanlı başlamıştı. Kendi oyunumda öyle olmasını nasıl sağlayabilirim?
•
İleti Sayısı: 283
Imperium:
1
Bir karakterin cumhuriyetci ıvır zıvırci olduğunu nasıl görebilirim ? Vasal verirken mesela full cumhuriyetci secmek istiyorum veya tam tersi
'' Draco dormiens nunquam titillandus ''
•
İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Şehir yönetiyorsa Cumhuriyettir.
•
İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Halihazırda sadece şehir yöneten adam Cumhuriyetçi oluyor, şehir yönetene kontluk verirsen o kont Cumhuriyet oluyor. Bir yamayla vs. değişmediyse işleyiş bu şekilde.
•