Duvarın Ötesindeki Kral,Cotter Pyke
Gece nöbetçilerinin başında custom bir karakter yaparak başladım.Kendini duvarın ötesindeki kral ilan eden Frozen Forest yabanıllarına gereken dersi verdikten sonra tam üstümde başka birinin kendini kral ilan ettiğini gördüm.Tam savaş açacakken swear fealthy butonuna gözüm çarptı ve ona basarak Duvarın Ötesindeki Krala bağlandım.Hemen ardından Kralı indirme bahanesiyle faction kurup savaş açtım.Savaşı kazanınca çıkan seçeneklere baktım.Birisinde kralı hapse atıp kral naibi(regent) olmak vardı.Kralı indirip varisini kral yapmak vardı,konsey toplayarak kral ilan etme vardı,ve kralı olduğu gibi bırakmak vardı.Konsey toplamayı seçtim.
Bu sırada geçici olarak kral ben olmuştum(Gerçi wildling casus bellileri gelmedi.Neden bilmiyorum.).Başkenti Craster'ın kalesine taşıyarak kendimi wildling dini ve kültürüne bağlı hale getirdim ki isyan çıkmasın.
Tam konsey toplandığı sıralarda dövüş yoluyla yargılanmayı seçen bir adam beni öldürdü.Yerime henüz kim olduğuna bakmadığım biri geçti(Gece nöbetçilerinde artık adam ölünce oyun bitmiyor sanırım.İlginç.Gerçi Duvarın Ötesindeki Kral olduğumdan direk bir varis de gelmiş olabilir(Kendimi Targaryen hanesinden yapmıştım.)).
Yeni bir event geldi.Yönetimde kimin olacağı tam bir muamma ve bu kriz çözülmeli diye.3 seçenek vardı.Birini hatırlamıyorum.Biri yönetime el koyarak tiran olmaktı.Diğeri de konseyi toplamaktı.Konsey mekaniğini merak ettiğimden konseyi seçtim.Ve seçimin sonunda Demirdoğumlu Cotter Pyke Duvarın ötesindeki Kral oldu.
Not:Aşağıda anime şeklinde bir çocuk gözüküyor.Bunun nedeni Anime Portraits adlı mod acaba bunda çalışır mı diye merak edip denemem.Sonuç olarak başta ayarlı olanlar aynı kaldı,yeni doğanlar anime portresi aldı.
Edit:Tahta geçen Viserys'miş.Asıl ünvaım Duvarın Ötesindeki Krallık olduğu için böyle olmuş sanırım.