Kulüp: Strategyturk Masa Oyunları Kulübü
Yetenek gerektiren tüm oyunları kazandığımız doğrudur, diğerleri ise tamamen şans faktörüne göre belirlendiğinden diğer oyuncular öne çıkabildi. Günün sonunda oyun sonu kupalarına clean sweep atarak 1. olduk.
WhaW8Am.gif
Ara
Bugün etkinlik olmayacak. Gelecek hafta yeniden Settlers of Catan oynayacağız.
[+] 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bugün 20.00'de Tabletop Simulator üzerinden Settlers of Catan oynayacağız.

Ara
Oda kuruldu.

Oda adı: Strategyturk Masa Oyunu
Şifre: st

Ara
2 el Catan oynadık. İkinci elde az farkla kaybetmem üzücü oldu.
Ara
Dün akşam iki el Catan oynadık, ilkini @Athule ikincisini @SatanistKesenKedi kazandı. @Selene ve @Onur34'e de geldikleri için teşekkür ediyorum.

Gelecek hafta Pummel Party oynayacağız.

Ara
Bu akşam Pummel Party için gelemeyeceğim, benim yerime @Aiakos kurabilir.
Ara
Oda kuruldu.
€20
Ara
Geçen hafta oynanamadığı için bugün tekrar Pummel Party oynayacağız.
Ara
Ben bu hafta katılamayacağım.
€20
Ara
katılıyorum
Ara
Katılıyorum
Ara
Oda kuruldu.
Ara
Gelecek hafta Tabletop Simulator oynayacağız. Catan ya da Codenames/Uno gibi karışık bir şekilde oynayabiliriz. Gelenlere bağlı.

PummelParty_20230302_222455.jpg
Ara
Ragn bugün klasik bir şekilde oyun sonu kupalarını kendi kazanacağı şekilde ayarlayıp 1. oldu. Ayrıca haftaya Codenames/Uno tarzı oyunlar olursa katılırım.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bugünkü etkinliğimiz 20.00'de Tabletop Simulator üzerinden olacak. Codenames, UNO gibi oyunlar oynayabiliriz.

Ara
Gelmeye çalışacağım.
WhaW8Am.gif
Ara
Oda kuruldu.

Oda adı: Strategyturk Masa Oyunu
Şifre: st
Ara
Bugün oynadığımız 4 Uno maçının 2'sini kazandım. Onun dışında oynadığımız iki Quiplash oyununun da birini kazandım. Diğer oyunlarda şike yapıldığı için aynı başarıyı gösteremedim.
WhaW8Am.gif
Ara
Dün akşam UNO, Codemasters, Quiplash ve daha sonra Discord üzerinden Know What I Meme oynadık. Gelecek hafta Pummel Party oynayacağız.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 24 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.