LoL - Worlds 2023
LoL_World_Championship_2023_lightmode.png

Worlds 2023 bu sene Güney Kore'de düzenlenecek. Dünyanın dört bir köşesinden profesyonel takımlar turnuvanın büyük ödülü için kıran kırana bir mücadele gerçekleştirecek.

League of Legends Worlds 2023 maç özetlerini, canlı yayınlarını, fikstürü, takımlar ve oyuncular hakkında yorumlarınızı bu konudan paylaşabilirsiniz.

WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Aşağıda orkestra müziği bulunuyor. Bunun dışında bu senenin Worlds şarkısı NewJeans tarafından seslendirilecekmiş, ayrıca bir erkek k-pop grubundan da K/DA tarzı kostümler ve şarkı bekleniyor.

WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
(27-09-2023, 18:05)PCOyun :

Çıkmış. Şahsen tam olarak Worlds şarkısı havası alamadım fakat "şarkı" olarak son birkaç seneye kıyasla çok daha iyi olmuş. Bence grubun bu tarz bir şarkıya sahip olmaması da pek yardımcı olmamıştır.
WhaW8Am.gif
Ara
Pick'em açılmış.
WhaW8Am.gif
Ara
Pick'em kristal küre tahminlerim:

WhaW8Am.gif
Ara
Tahmilerim şöyle:

"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
Bugünkü eleme maçından sonraki ön eleme tahminlerim:

Screenshot_19.png
WhaW8Am.gif
Ara
Bu videoda genel olarak bayağı bir kişinin pick'emleri toplanmış, yardımcı olabilir:

WhaW8Am.gif
Ara
Tüm tahminleri tutturan kişiye verilen ödül bana az geldi. En azından 1850 Rp´den aşağı tüm skinler ve ultimate skinler verilmeli.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
Skor tablosu yapıp başkalarını tabloya davet etmek mümkünmüş. Yaptığım tablonun linki
Ara
Katıldım ben de.
WhaW8Am.gif
Ara
İlk Worlds maçı 30 dakika sonra başlıyor.
WhaW8Am.gif
Ara
PSG, R7'ı 2-0 yendi ilk maçta.
Ara
Üçüncü gün maçları başlamak üzere.
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Worlds süresince devam edecek Multiplayer etkinliğine buradan katılabilirsiniz.
WhaW8Am.gif
Ara
Dördüncü gün maçları birazdan başlıyor.
WhaW8Am.gif
Ara
Bugünkü maçlarla birlikte turnuva başladığından beri 2. beşte beş oldu. Benim tahminim tüm turnuva boyunca 2 tane olacağıydı, belki talih yanımda olur ve turnuva boyunca bir daha beşte beş görmeyiz.
WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 47 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.