10-04-2017, 01:13
Mod önerisi bekliyorum arkdaşlar.
Greatwar modunu oynadım bu arada.
mod önerisi
|
10-04-2017, 01:13
Mod önerisi bekliyorum arkdaşlar.
Expert Ai 2.0 (En gereklisi)
Senaryo(Altarnatif): -Blackice -The Great War -Kaiserreich Ülke modları: -A Swedish Tiger -Poland + -Star and Crescent(Mutlaka denemelisin) Hud modları: -better terrain view -Colored buttons Genel olarak kullandıklarım: -No mans land(Sahra çölü, Sibirya gibi kimi bölgeleri ulaşıma kapatıyor) -Coring States( İşgal edilen bölgeleri eventler aracılığı ile pp kullanarak core yapılmasını sağlıyor) -Araxiel's Bonus Research Slot (+1 araştırma slotu veriyor) -More Variants (Army xp ile kara birlikleri ekipmanlarına varyantlar oluşturulabilmesine olanak sağlıyor)
10-04-2017, 12:32
Blackice güzel fakat çok fazla karışık geldi bana. Diğer dediklerinizi deneyeeğim, peki oyunun kasmaması için bir öneriniz var mı ?
10-04-2017, 14:38
Oyun içerisindeki gece gündüz efektini kapat, Grafik ayarlarını düşür, Ekran kartının sürücüsünü güncelle, Ekran kartının ayriyeten bir performans programı var ise (Nvidia-->GeForce Experience vb.) oyunu optimize et, Sisteminde ısınma sorunu varsa onu elimine etmeye çalış yoksa overclock yap,Sistem güncellemesi için para biriktirmeye başla.
https://www.systemrequirementslab.com/cyri Şu siteden sistem gereksinimleri&sistem karşılaştırması yapabilirsin
10-04-2017, 16:25
Welktreig Modu (Adını Tam Hatırlamıyorum) I. Dünya Savaşı'nı Almanya'nın tarafı kazansaydı ne olacağını gösteren alternatif gelecek modu :D
Ya istiklâl, ya ölüm !
-Mustafa Kemal Atatürk
10-04-2017, 17:43
Sistemim iyi ısınma sorunu yok zaten. İntel core i5 4200u 8gb ram ve 840m ekran kartım var.
güncel sürüm kullan en son sürümde kasma azaldı.
10-04-2017, 18:21
10-04-2017, 21:42
1.3.3 sürümünü kullanıyorum, evet oyunun sonlarına doğru kasma oluyor
|
|