mod önerisi
Mod önerisi bekliyorum arkdaşlar.
Greatwar modunu oynadım bu arada.
Ara
Expert Ai 2.0 (En gereklisi)

Senaryo(Altarnatif):
-Blackice
-The Great War
-Kaiserreich

Ülke modları:
-A Swedish Tiger
-Poland +
-Star and Crescent(Mutlaka denemelisin)

Hud modları:
-better terrain view
-Colored buttons

Genel olarak kullandıklarım:

-No mans land(Sahra çölü, Sibirya gibi kimi bölgeleri ulaşıma kapatıyor)
-Coring States( İşgal edilen bölgeleri eventler aracılığı ile pp kullanarak core yapılmasını sağlıyor)
-Araxiel's Bonus Research Slot (+1 araştırma slotu veriyor)
-More Variants (Army xp ile kara birlikleri ekipmanlarına varyantlar oluşturulabilmesine olanak sağlıyor)
Ara
Blackice güzel fakat çok fazla karışık geldi bana. Diğer dediklerinizi deneyeeğim, peki oyunun kasmaması için bir öneriniz var mı ?
Ara
Oyun içerisindeki gece gündüz efektini kapat, Grafik ayarlarını düşür, Ekran kartının sürücüsünü güncelle, Ekran kartının ayriyeten bir performans programı var ise (Nvidia-->GeForce Experience vb.) oyunu optimize et, Sisteminde ısınma sorunu varsa onu elimine etmeye çalış yoksa overclock yap,Sistem güncellemesi için para biriktirmeye başla.

https://www.systemrequirementslab.com/cyri Şu siteden sistem gereksinimleri&sistem karşılaştırması yapabilirsin
Ara
Welktreig Modu (Adını Tam Hatırlamıyorum) I. Dünya Savaşı'nı Almanya'nın tarafı kazansaydı ne olacağını gösteren alternatif gelecek modu :D
Ya istiklâl, ya ölüm !

-Mustafa Kemal Atatürk
Ara
Sistemim iyi ısınma sorunu yok zaten. İntel core i5 4200u 8gb ram ve 840m ekran kartım var.
Ara
güncel sürüm kullan en son sürümde kasma azaldı.
Ara
(10-04-2017, 17:43)kenanhan : Sistemim iyi ısınma sorunu yok zaten. İntel core i5 4200u 8gb ram ve 840m ekran kartım var.

Sistemin hoi4 için fazlası ile yeterli aslında oyun sonuna doğru optimizasyon kaynaklı kasmalar dışında bir sıkıntın olmaması lazım.
Ara
1.3.3 sürümünü kullanıyorum, evet oyunun sonlarına doğru kasma oluyor
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.