[ÇÖZÜLDÜ]Launcher açıldıktan hemen sonra kapanıyor.
Merhaba, 

Yeni üye oldum fakat çok uzun süreli oyuncuyum. Dün bilgisayarıma format attıktan sonra eu4'ü tekrar kurdum fakat başlıktaki gibi launcher açıldıktan hemen sonra kapanıyor. Hiç hata falan da vermiyor. Ne play ne de son save'den devam seçeneği gözüküyor. internette baya bir aradım. Genelde steam'den verify et demişler fakat benim oyun maalesef korsan. daha önce indirdiğim yerden indirdim hatta farklı bir sunucudan başka bir kopya denedim yine aynı sonuç. Kurulu bir mod falan da yok. Denemediğim şey kalmadı. Driverlarım güncel. Başka oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. 

belgeler/mygames/paradox/eu4 klasörünü sildim yine aynı. alakası var mı bilmiyorum ama belgeler/mygames'de boş bir crusader kings 2 klasörü çıkıyor. bu sorunla daha önce karşılaşan veya çözümünü bilen lütfen yardım etsin.

Windows 10 64bit kullanıyorum. bütünlük güvenil duvarları, antivirus kapalı.

EDIT: Sorunu hallettim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu linkteki yönergeleri takip edip sorunu çözebilir.
[+] 1 üye vaulis nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Merhaba,

Belgelerim/Mygames'in yanı sıra direkt olarak Belgelerim/Paradox Interactive diye bir klasör mevcut mu? Başka oyunlarda dediğin oyunlar Paradox oyunları mı?
Şunları bulup yükle:
VC 2010 Redist (32 bit ve 64 bit)
.NET 4.0 Client Profile Redist
DirectX Jun 2010 Redist
Ara
(08-07-2017, 16:03)Duman : Merhaba,

Belgelerim/Mygames'in yanı sıra direkt olarak Belgelerim/Paradox Interactive diye bir klasör mevcut mu? Başka oyunlarda dediğin oyunlar Paradox oyunları mı?
sizin dediğiniz gibi Belgelerim/paradox interactive imiş yanlış yazmışım. paradox oyunları değil. bir çözüm bulamazsam, CK2 denerim hem bahanem olur özlemiştim.
(08-07-2017, 16:03)Wickhart : Şunları bulup yükle:
DirectX Jun 2010 Redist
Hemen deneyeyim hocam saolun. sonuçları güncellerim.

Bu ikisinin daha yeni sürümleri zaten olduğu için kurulmadı.

DirectX Jun 2010 Redist kurdum değişen bir şey yok.

Güncelleme: Crusader Kings 2 çalışıyor.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.