06-11-2017, 11:53
Yeri gelmişken, lotr kitaplarını filmlerini izlerikten sonra okuduğum için kitapta isimler geçtiğinde direk film gözümün önüne geldi. Aragorn yazısını okuduğumda Viggo canlandı gözümde. Gerçekten kmtü bir durumdu. Kendi hayalinde o karakterleri canlandırmak varken benim zihnim hazıra konuyordu :D o yüzden kitabı lütfen filmden önce okuyun kardeşlerim :P tabi hala izlememiş varsa.
@altnkurt o konuda başlarda biraz oyuncuları garipseyebiliriz ama bence milyonlar yatırılmış bir işte, dandirikten bi oyuncu kullanmazlar heralde...
Benim korktuğum şey ise bir aşk dizisi haline falan gelmesi. Filmde bile aşk da olsun denerek Arwen olmayan yerlere eklenmiş. Dizide de öyle bir şey yaparlarsa izlenmez.
@altnkurt o konuda başlarda biraz oyuncuları garipseyebiliriz ama bence milyonlar yatırılmış bir işte, dandirikten bi oyuncu kullanmazlar heralde...
Benim korktuğum şey ise bir aşk dizisi haline falan gelmesi. Filmde bile aşk da olsun denerek Arwen olmayan yerlere eklenmiş. Dizide de öyle bir şey yaparlarsa izlenmez.