21-12-2017, 15:23
(20-12-2017, 01:32)Aeschyli : SS eski versiyonlardan o yüzden şuanki sohbet için geçerli olmayabilir ancak ben yinede ryukyu vb. devletler hariç her devletle wc yapılabileceğini düşünüyorum. Batıda opm olsanda enstitü vb problem pek olmuyor. Üzerine kolonici güçlerde erkenden bastırılabiliyor.
(20-12-2017, 05:33)altnkurt :(20-12-2017, 00:46)zeduser5 : dosdum bu resim hiç birşeyi açıklamaz. iron man değilse hile ile dünkü oyuncuda yapar. yada eski versiyonlarında ise 100 oyuncudan 5 iyi oynyıan herkes wc yapar eski sürümde. teşekkürler güzel resim için genede
Hahaha hiç güleceğim yoktu. Iron man olduğu görselde görülüyor zaten.
resmin sahibi ironman olduğunu yazmış ama ss de nerede gözüküyor tekrar tekrar baktım o pencerelerde gözükmüyorki zaten. nese altnkurt arkadaşı boşa yordun ss ile dediğimi yanlış anladın yeni sürümde ironman modede wc imkansız yazdım. 1.24de bitireni helal olsun demicem . bursada yaşıyorum ssli elini öperim o derece diyorum yani boş oyuncu değilim :D
eski sürümde wc gerçekten kolay. zaten bu konuyu ss haline getirmemin nedeni puandan anlarsınız artık zorluğu. ben 21k ile wc yapamıyorum. arkadaş navarra ile 10k bile ulaşmıyan puan ile yapabiliyor. puan sistemi neye göre arttığını öğrenirsen anlarsn durumu