Günlük: Stellaris - Ascension Perk Değişiklikleri, Yeni Perkler ve Civicler
yeni perkslerin şüphesiz en kulanılacak olanı colussus..civicleri ben de begendim..gaia denenebilir...perks olarak world shaper perksini seçip gezegenleri gaiaya çevirerek kolonileşmek. biraz zor bir başlangıç olur ama ilerisi için güzel olabilir. zira deneyen var mı bilmiyorum ama machine worldler aşırı bonus alabilen gezegen türleri.gaiaları nispeten onlara yakınlaştıracaklarsa gaia ciddi manada tercih sebebim olabilir..yükseltilmiş bir ırk ve gaia yanyana geldiğinde rahatça robotlara meydan okunabilir..tomb world yaşanabilirlik %70 artırmanın manası da şu. aynı robotlar gibi bu civici seçen her tür gzegene yüksek habitability ile koloni atabilir..
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Stellaris - Ascension Perk Değişiklikleri, Yeni Perkler ve Civicler - Yazar: jax61 - 01-02-2018, 17:38

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.