Anket Başlığı: Cep telefonu alırken cihazın en çok hangi özelliklerine dikkat edersiniz?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Marka

7 16.28%
Kamera

9 20.93%
Renk

3 6.98%
Ekran Boyutu

5 11.63%
Hafıza

7 16.28%
İşletim Sistemi

8 18.60%
Diğer (açıklayınız)

4 9.30%
Katılımcı sayısı: 43 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Cep telefonu alırken cihazın en çok hangi özelliklerine dikkat edersiniz?
(20-03-2018, 11:19)Probang : Hücresel veriyi açıp kapatma kısayolunu daha geçen yıllarda eklemiş bir işletim sistemi için kullanım rahatlığı var demek xD

Yalnız harbiden ya. Hücresel veri daha dün geldi. Düşük güç modu kısayolu hala yok. Her seferinde ayarlara gir, pile gir, düşük güç modunu aç. Müzik, foto, video atarken iTunes kur. Uğraş vs. Millet android telefonuyla flashdisk gibi dosya alıyo atıyo herhangi bir pcde, okulda, şurda burda. Biz iTunes var mı diye uğraşalım. iPhone amelelik ya.

Keza depolama da öyle. Tak bi SD kart kurtul. iPhone gibi firmanın sunduğu hafızaya mahkum olmaya gerek yok.

Kamera çok kullanmıyorum aslında ama iphone'un kamerası da fena değil. Android telefonlarda da gördüğüm kadarıyla kameralar gayet güzel. Çok ilgi alanım değil. Bu konuda yorum yapamıcam.
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Cep telefonu alırken cihazın en çok hangi özelliklerine dikkat edersiniz? - Yazar: altnkurt - 20-03-2018, 14:58

Konuyu Okuyanlar: 27 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.