07-04-2018, 18:45
Filistin deki mevcut Kasabalarımız için Aila ve Aelia Capitolina daki tüm binalar restore edildi ve patrikhane yıkıldı
İmparatorluğumuzdaki makam ve mevkilerinin biri hariç oda gereksiz Atların Hakimi konusu hepsi boş bunları hemen mevki atamalarına başlıyoruz
Aileden Zorah Piyade, Waqail Piyade ve Amru Erzak yönetimine atadık
Libya, Etiyopya ve Bahtiyar Arabistanda ise valileri Filistin, Trablus ve yeni valinin daha iyi olduğu Libyayı değiştirmek için kolları sıvadık
Savaşta olduğumuz Gaetulların gelirlerine balta vurmak için Ticaret Limanlarından Hadrumentum Limanına blokaj uygulamak üzere Amiral Yada Akdenize açılıyor
Zafarda ise Kurşun Yatağımızın açılışını yapmak için temel atıyoruz
Afrikadaki vurucu gücümüz General Al-Nabigah kuşatma mühendisini danışman olarka atıyoruz
İskenderiyedeki sağlık ve imar faaliyetlerine devam ediyoruz
Dini Faaliyetleri boş geçmeyip Himyar Talmud Merkezinin yapımına başlıyoruz
Birimlerimizi Libyadan olası bir Sasani saldırı için İskenderiyeye geri çekiyoruz ve mızraklı birimlerle takviye ediyoruz
Amiral Yada Hadrumentuma ulaştı.
Filistin İsyanı
İsyancıların sonu
Afrikadaki isyancıların sonu
Filistindeki huzursuzluğu ortadan kaldırmak için asayiş ve dini problemleri çözüyoruz
Tekrar eden isyan Trablusgarp isyanı
Askerlerimizin takviyesinden sonra Şabratah seferi
Trablusgarpdaki imar çalışmaları onarım ve sağlık konusunda
Antakya Humus Tarsus ve Kıbrıs için görüş elde ediyoruz
Yeni atanan Valilerimizle hemen eyalette şenlikler düzenliyoruz
Din adamımızı öldüren Cudyalıları hiç unutmayacağız intikamımızı alıcaz
Trablusdaki dini ve asayiş çalışmaları
Şabratah savaşından sonra Hadrumentum zaferi
Hadrumentum zaferinden sonra Kartaca limanına taşıyan Gaetullar Amiral Yadadan kaçamıyorlar
Lakhmid Ayrılıkçılarıyla bize ödedikleri para karşılığında barış yapıyoruz
Romayla öldürülen mümessilimizden tekrar yetiştirmek yaptığımız barış
Gaetullarda barış öneriyor fakat kabul etmiyoruz
Afrikalı Asiler ordularımızın Kartacaya yakın olduğundan haberle Macomadese saldırıya geçiyorlar hazırlıksız ordumuzla karşı koymak için hazırlıklara başlıyoruz
Askerlerimiz
Askerlerimiz fazla zayiat vermesede atlılarımız biraz yıprandı yinede okçu kulelerinde oyalanma sonucu düşman yenilgiye uğratıldı
18 yaşına gelen aile ferdimiz Watarın emri altında Trablusgarpda yeni bir ordu kuruyoruz
General Amrunun isyanı bastırmak için çıktığı sefer
Yesribede Arabistan eyaletinin bizim olduğunu simgelemek için Saray inşaasına başlıyoruz
Abu Kariba gece gördüğü rüyadan sonra apar topar Şabratahdan süpriz bir atakla Kartacaya saldırmak için ordusunu toparlamıştı
Deniz kuvvetleriyle desteklenen Kartaca saldırısı Abu Karibanın kesin zaferi
Yaşlı Kurt kişisel özelliklerini geliştirmeye devam ediyor
Uzakta seferlerde bulunan Abu Karibanın kulağına gelen bu şok haberle Ailesi için sus payı ödemeyi kabul etmiştir
Barajımızın köylülerden aldığı haberle tahrip olduğunu öğrendiğimizde tamamen onarılması için emir veriyoruz.
Bu son iki resim ben turu atladığımda save alıcakken geldi geçemedim mecbur oynadım artık kusura bakmayın :D