Kendi adıma bir şeyi açıklığa kavuşturmak isterim; ben müttefik edinmek için Prusya kurdurdum elimle. Çünkü oyun başından beri tüm dostlarımdan boynuz yedim. Yıllarca Osmanlı ile tek başıma yüzleşmek zorunda kaldım. Macar topraklarının yarısını kaybedip kimsenin umrunda olmadığını farkettiğimde gözü kararttim ve prusya dost edindim. Şimdi millet "yav bu aptal Avusturya da prusya gurdurmuş hea" çekiyor. Ben Prusya kurulmasin diye Konisgberg alırken kimsenin umrunda olmadık. Şimdi kafanızı topraktan çıkarıp "aaa Prusya gurduşmuşlar gocaman olmuş yaf" derken oyun sürecini de göz önünde bulundurun.
Her neyse. Multiplayer oyunlarda tartışma olabilir. Ama bu tartışmalarda oyuncuların nasıl oynadığı ne kadar yetenekli olduğu ne kadar tecrübeli olduğu tartışması yapılmamalı. Oyuncuların yaptığı "hamlelerin" etikliği veya legalliği tartışılabilir. Bunlar da zaten daha nesnel durumlardır.
Her neyse. Multiplayer oyunlarda tartışma olabilir. Ama bu tartışmalarda oyuncuların nasıl oynadığı ne kadar yetenekli olduğu ne kadar tecrübeli olduğu tartışması yapılmamalı. Oyuncuların yaptığı "hamlelerin" etikliği veya legalliği tartışılabilir. Bunlar da zaten daha nesnel durumlardır.