(07-05-2018, 00:39)Sübaşı :(06-05-2018, 23:38)alpth : Forumun yöneticisi her kimse şu resim sorununa bir çare bulabilir mi? Oyunumun resmini yükleyeceğim hızlı resim çöktüğü için imagebb'den tut da Google Drive'a kadar envai çeşit bağlantı denedim forum kabul etmiyor resmi göstermiyor. Ya direkt bir yükleme imkanı verin foruma ya da bağlantıları iyileştirin. Böyle bir manası yok zira.
Direkt bağlantıyı atıyorum artık.
DEVLET-İ ALİYYE 1519
Bir sene içinde QQ'ya girip daha da genişleyeceğim oyun. Moskof'un karını itmam ettikten sonra Litvanya-Polonya ikilisi gelecek. Neyse ki Polonya'nın adm tech'i 7 falan da Commonwealth kuramıyor. Yoksa daha da uğraştırırdı. Yapısal sıkıntılardan dolayı yeterince puanımız ve paramız yok. Bu yüzden Hind'e atlayamıyoruz bir türlü. Ama 15-20 seneye tüm sorunları aşıp atlayacağıma inanıyorum.
https://ibb.co/jxGTpS
Muhtemelen yanlış linki kopyalıyorsun. Sonu .jpg ile biten bir linki o kutucuğa yazmalısın.
Bu siteye resmini yükleyip, sol tarafta yüklediğin resmin altında çıkacak olan sonu .jpg ile biten linki kopyala ve öyle dene.

Yav o kadar uğraştım becerememişim demek ki. 25 senelik bilgisayar kullanıcısı olarak şu an utandım.