26-11-2018, 01:54
Geçen sene laptopumu almadan önce ps4 almaya karar vermiştim. Teknosada 1300 TL ye PS4+Fifa 17 veriyolardı. Kol fiyatlarıda 200-250 lira bandındaydı. Zaten o zamanlarda Fifa 17 300 liraydı PS4 te 1000 liraya gelmiş oluyodu. Bi ara Bimde bile 1000 liraya koymuşlardı hatta. O zamanlarda bi gün çıktım evden PS4+Fifa kutusu bulursam alcam diye ama o fırsat ben karar vermeden 1 hafta önce bitmişti, fifa yerine başka başka oyunlar gelmişti. Almadım bende sonra gidip laptop aldım (hayatımın kararı olabilir bu çünkü geçen sene ekimde 5 bin liraya aldım şimdi 11 bin liraya satılıyor :D ).
Çok değil daha 1 sene (ve belki birkaç ay daha) geçti bu dediklerimin üzerinden. PS de Fiyatlar uçmuş., oyun fiyatları zaten uçuktu onlarda artık ulaşılamaz boyutlara gelmişler. Artık PS yi almak hadi neysede ona oyun yetiştirmek büyük mesele.
Çok değil daha 1 sene (ve belki birkaç ay daha) geçti bu dediklerimin üzerinden. PS de Fiyatlar uçmuş., oyun fiyatları zaten uçuktu onlarda artık ulaşılamaz boyutlara gelmişler. Artık PS yi almak hadi neysede ona oyun yetiştirmek büyük mesele.