Günlük: EU4 - 2018 Değerlendirmesi ve 2019 Planları
Süvariler kesinlikle bu güncelleme listesine eklenmeliydi. Osmanlılarla tımarlılar, memlüklerde kölemenler, safavilerde kızılbaşlar estate olarak yada başka bir yolla oyuna eklenebilirdi. Bu saydığımız devletlerin cogu atlı ordulardan olusuyor Dharma ile süvarileri göçebelerin tekeline bağladılar. Onlarda efektif değil. Atlılar maliyetlerinin yükümlülüklerini yapamayacak durumda.. Bunlar oyuna ne zaman yansıtılmayı düşünülüyor onu merak ediyorum. Ak koyunlu ve Karakoyunlu ölü . Oyunun sonlarına doğru 8. idea gurubunu alıp geliştirene kadar oyun bitiyor. 3 teknolojide 1 yeni gurubu açsak daha güzel olurdu. Yönetim olarak güçlü devletler daha fazla fikir gurubu ile daha çok fark atabilir mesela. Misyonerlik olayı hala çok kötü bence. State olmayan topraklardan -%2 misyoner gücü, kabul edilmemiş kültürden -%2 misyoner gücü yiyorsun. çoğu dinde -%2 misyoner gücü var. -%6 misyoner gücü ile dini idea alsan ne olur almasan ne olur zaten misyoner gücün yetmiyor 40 ayda bir bölgenin dinini değiştiriyorsun. Dlc yapmak için dlc yapma mantığına hasta oluyorum.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - 2018 Değerlendirmesi ve 2019 Planları - Yazar: Türk Şad - 20-12-2018, 16:27

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.