Ordular Fazlalaşınca Kontrol Edilemiyor?
Ordulara ayrı ayrı maaş ödemek gibi bir öneride ben sunacağım şimdi bu durum osmanlıda geçerli değil zira osmanlı asker ağacı hep tek tür birim üzrinden gidiyor tabi reelde öyle değil, avrupa devletlerinde ise 3 tür birim görmekteyiz savunma pipleri yüksek olanlar, saldırı pipleri yüksek olanlar ve dengeli olanlar fakat orduları kurarken bu 3 seçenekten birini seçmek zorundayız ne yazkki benim şu ordum savunma pipleri yüksek tümenlerden oluşssun şu ordum saldırı pipleri yüksek tümenlerden oluşssun gibi bir seçeneğimiz yok bunu yapabilirsek savunan ve saldıran taraf olayı ayrı bir boyut kazanır.

oyuna dair önerilerimizi nereye bildireceğiz birde ingilizceye güzelce cevirecek bi arkadaş varsa aklımda deli fikirler var
[+] 1 üye 1Manascı nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Ordular Fazlalaşınca Kontrol Edilemiyor? - Yazar: 1Manascı - 25-12-2018, 23:28

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.