Underworld filmindeki ilk vampir ve kurt adamın babası olan macar asil alexander corvinus' un bişeysi mi oluyor bu corvinus genç :)) Şaka bir yana paralı asker kim tutmak ister oyun sonuna kadar, yeni yönetim reformu bence tam bir facia. İnce elenip sık dokunulmuş gibi bir servis yapılıyor ama için boş.
Eski black army bu tarz bonuslara sahipti.
• +10% mercenary discipline
• +1 yearly army tradition
• -5% land forcelimit modifier
Kısaca olmamış abicim olmamış paradox takımı dersine iyi çalışamamış bu dlc tam bir fiyasko olucak. G.C dlc sinden daha kötü bir dlc gelmez diye umuyordum ama beni yanıttılar. Yıl sonuna kadar papalık ve hre ye 1-2 reform yapıştırırlar, Birde haçlı seferi haydiyin gençler yeni dlc hazır yumulun. 1 yıllık çalışmamız gençler 50-60 liradan aşağı olmaz ona göre paranızı ayarlayın der gibi bir hava var bence.
Eski black army bu tarz bonuslara sahipti.
• +10% mercenary discipline
• +1 yearly army tradition
• -5% land forcelimit modifier
Kısaca olmamış abicim olmamış paradox takımı dersine iyi çalışamamış bu dlc tam bir fiyasko olucak. G.C dlc sinden daha kötü bir dlc gelmez diye umuyordum ama beni yanıttılar. Yıl sonuna kadar papalık ve hre ye 1-2 reform yapıştırırlar, Birde haçlı seferi haydiyin gençler yeni dlc hazır yumulun. 1 yıllık çalışmamız gençler 50-60 liradan aşağı olmaz ona göre paranızı ayarlayın der gibi bir hava var bence.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....