Wayfear
Daugavplis'e doğru hareket için Faramir ile beraber ilerleme kararı alırsın. Bu bölgede savaş planları için ise gerekli çizimlere başlamaya başlarsın. (Savaş taktiğin var ise yanında gelecek tümenide katarak gönderebilirsin) Ek olarak savaşa başlamadan önce HulkSpider03'ün emri ile beraber pek çok çocuk orduya alınmaya başlamıştır. Küçük olmalarının yanı sıra silahın geri tepmesi durumunda birkaçının omuzları kırılır. Şuanda kullanılan eski model tüfekler çok ağır ve çocuklar için kullanması zordur.
A)Çocukları normal askeri eğitimden 2 kat daha uzun olarak fiziksel güç tabanlı eğit.
B)Çocuklara silah kullanımı eğitimi verirken yeni gelecek hafif makinalı tüfekleri kullanabilmeleri için eğit.
C)Şuanda eğitime ayırabilecek vaktim yok,Silah tutabilen en iyi 3000'ini senle beraber cepheye götür. (İstersen yanındaki general'in komutasınada verebilirsin bir kısımını)
Onur34
Bir kaç gün boyunca Hitlere bağlılığı düşük olan subayları ararsın. Wehrmanct arasında bir generalin adını duyduğunda Prusya'nın temsilcisi olarak görüşmek istediğini gizli bir şekilde kendisine duyurursun. Konuşmak istediğini söyleyerek seni yanına çağırır.Şuanki Almanyayı sevmesede gerçek bir bilgi vermesinin kendisini canından edebileceğini bildiği için temkinli davranmaktadır.
A)Hitler'in Prusya hakkındaki düşüncesini sor.
B)Sizin tarafınıza geçmesini iste.
C)Gizli bir bilgi iste.
D)Hulkspider03'ün çağrısı üzerine baltık ülkelerine gitmek üzere geri dön. (İlerde benzeri generaller ile görüşmeni olumsuz etkileyebilir ve baltık ülkeleri görüşmek çok daha zorlu olacak)
Faramir
Yeni tank ve silahları istemek üzerine hazırlansanda uygun farklı birisi olmadığı ve Leon'un farklı bir talebi olduğu için yeni gelen silahlar ve tanklar senin tümenine dağıtılır. Henüz savaşa gitmenize biraz hazırlık zamanı kaldığından sende bu konudaki hazırlıklar için hareket etmeye başlarsın.
A)Yeni tankların kullanımı konusunda eğitim yapalım.
B)Yeni silahların kullanımı konusunda eğitim yapalım.
C)Askerlere moral vermek adına konuşma yapalım.
Leon
Lider'in ofisine yanındaki asların ile beraber girdiğinde durumun ciddiyetini detaylarıyla anlatırsın. HulkSpider farklı konularda ısrar etse de masaya silahını vurarak bu durum ülkemiz için çok önemlidir. Bir lider olarak ordunun bu durumdaki konumunu anlayacağını düşünüyorum diyerek baskı yaoarsın. Sert olduğunun farkındasındır ama ordu ve ülke için bu durumun ihtiyacı çok büyüktür. Wayfear net karar verene kadar sende yeni silahlanma politikan üzerinde hazırlık yapmak istersin.
A)Subaylarını hızlı hareketlere dair strateji planlaması için hazırla.
B)Motorize araç kullanımında askerlere eğitim ver.
C)Orduya yeni allınmaya başlayan çocuklara araç kullanımını öğret
ByNys
İsabetli bir hafif makinalı tüfek planı yapmak için günlerce uğraşırsın ama bu tür bir silah için iyi bir isabet oranı bile şuanda zor olarak gözümektedir. İsabet oranı ortalama bir hafif makinalı tüfeğe göre şuanda biraz daha iyidir.
A)Bu odak ile çalışmaya devam et
B)Yeterince bu proje üzerinde çalıştık.
Hulkspider03
Leon'un odana bu şekilde girmesi sinirini çok bozsa da geçmiş dönemdeki tartışmalarınızdan da alışık olduğun bir durum olduğu için sakinleşirsin. Ülke ve grup için önemli kararlarda her zaman öne çıkmış ve gerektiğinde sert bir şekilde talebini iletmiştir.
A)Motorize araç için fabrika yapımına başla.
B)Böyle saçmalıklara zaman ayıracak vaktimiz yok halkın ihtiyaçlarını karşılamak için küçük mağazaların açılması adına destek sağla.
C)Yeni bir bina yapımına başla (Silah Fabrikası,Liman ya da Banka belirt)
C)Askerlere moral vermek adına konuşma yapalım.
Leon
Lider'in ofisine yanındaki asların ile beraber girdiğinde durumun ciddiyetini detaylarıyla anlatırsın. HulkSpider farklı konularda ısrar etse de masaya silahını vurarak bu durum ülkemiz için çok önemlidir. Bir lider olarak ordunun bu durumdaki konumunu anlayacağını düşünüyorum diyerek baskı yaoarsın. Sert olduğunun farkındasındır ama ordu ve ülke için bu durumun ihtiyacı çok büyüktür. Wayfear net karar verene kadar sende yeni silahlanma politikan üzerinde hazırlık yapmak istersin.
A)Subaylarını hızlı hareketlere dair strateji planlaması için hazırla.
B)Motorize araç kullanımında askerlere eğitim ver.
C)Orduya yeni allınmaya başlayan çocuklara araç kullanımını öğret
ByNys
İsabetli bir hafif makinalı tüfek planı yapmak için günlerce uğraşırsın ama bu tür bir silah için iyi bir isabet oranı bile şuanda zor olarak gözümektedir. İsabet oranı ortalama bir hafif makinalı tüfeğe göre şuanda biraz daha iyidir.
A)Bu odak ile çalışmaya devam et
B)Yeterince bu proje üzerinde çalıştık.
Hulkspider03
Leon'un odana bu şekilde girmesi sinirini çok bozsa da geçmiş dönemdeki tartışmalarınızdan da alışık olduğun bir durum olduğu için sakinleşirsin. Ülke ve grup için önemli kararlarda her zaman öne çıkmış ve gerektiğinde sert bir şekilde talebini iletmiştir.
A)Motorize araç için fabrika yapımına başla.
B)Böyle saçmalıklara zaman ayıracak vaktimiz yok halkın ihtiyaçlarını karşılamak için küçük mağazaların açılması adına destek sağla.
C)Yeni bir bina yapımına başla (Silah Fabrikası,Liman ya da Banka belirt)