Warhammer - Kısa Sorular ve Kısa Cevaplar
(19-04-2018, 22:41)Yohaynes : İlk oyun sizce alınmalı mı yoksa sadece ikinci oyunu almak mı mantıklı?Sanırsam bazı şeylerden yararlanmak için ilk oyunun dlcleri ile beraber olması gerekiyormuş.Ne yapmamı önerirsiniz?Total war serilerini çok seviyorum ama warhammer hakkında pek bir bilgim yok.

Ben oncelikle ikinci oyunu almistim. yanlis hatirlamiyorsam yaklasik 5-6 saat kadar sonra birinci oyunuda alip yukledim. ama hic oynamadim. sadece ikinci oyunda mortal empires haritasi ve irklari acmak icin aldim. haa oynadin mi dersen yok oynamadim ama yinede hayran kaldigim icin aldim.

Bu arada
Arkadaslar mortal empires haritasinda kaos kafasina gore mi geliyor. bazi arkadaslar sirf kasotan sikayetci olduklari icin oyunu biraktilar. ben khalida ile oynarken kaos gelmisti ama cok guneye ben tarafima gelemeden yok oldu. bu kaosu oyundan silen bi mod var mi ? yoksa kaosla basa cikilabilir mi ? cunku bildiginiz gibi oyun cok fazla vakit aliyor o kadar sey yapmisken kaos gelip yakip yikinca bosa zaman oldurmus gibi hissediyor insan.
 '' Draco dormiens nunquam titillandus ''
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Warhammer - Kısa Sorular ve Kısa Cevaplar - Yazar: Grindelwald - 15-02-2020, 18:49
Warhammer - Mod Sorun Alanı - Yazar: bukalemun - 09-01-2021, 09:03
Warhammer - Mod Sorun Alanı - Yazar: Onur34 - 09-01-2021, 13:07

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.