Nintendo 3DS İnceleme Ve 2020 İçin Değerlendirme
Forumda başka Nintendo 3DS sahiplerinin olduğunu görmek ne güzel. Ben de deneyimlerimden birkaç ekleme yapayım. Öncelikle Nintendo DS modelleri aksine alt ekran üst ekrandan daha küçük olduğu için üst ekranı çizebiliyor. 3DS'i saklarken arasına peçete veya sünger gibi bir şey koymanızı tavsiye ederim. Ben 2. el olarak aldığımda üst ekranı çizikti. Çok büyük bir sorun değil ama bunu basitçe engellemek varken çizdirmeye gerek yok.

3D özelliği hakkında topluluk ikiye ayrılmış durumda. Bir kısım kısa bir süre kullandıktan sonra başlarının ağrıdığını veya midelerinin bulandığını söylüyor. Diğer grup ise hiçbir sıkıntı çekmediğini dile getiriyor. Ben ikinci gruptayım. Gözlüklü biri olarak gözlüklü 3D işi benim için hep eziyet olmuştur. Nintendo 3DS'in gözlüksüz 3D özelliği çok hoşuma gitti. Super Mario Land oynarken cihazın şarjı bitene kadar 3D'yi açık bıraktım ve hiçbir sıkıntı çekmedim.

Cihazın pil ömrü kısa. Nintendo DSi (son DS modeli) maksimum 14 saat pil ömrüne sahipken Nintendı 3DS ise sadece maksimum 5 saat pil ömrüne sahip. 3D özelliğini açarsanız bu 3 saate kadar düşüyor.

Nintendo 3DS kesinlikle donanım olarak büyük bir şey vadetmiyor, SNES oyunlarını bile emüle edemeyen bir cihazdan bahsediyoruz. New Nintendo 3DS modelleri SNES oyunlarını emüle edebilse de orijinal Nintendo 3DS çağdaşı PSVita'nın çok gerisinde kalıyor.

Oyun kütüphanesi zaten uçsuz bucaksız. Nintendo DS kütüphanesi 3. parti oyunlar açısından zenginken Nintendo 3DS ise 1. parti oyun makinesi. En iyisi de Nintendo 3DS'in Nintendo DS oyunlarını çalıştırabilmesi. Gameboy, Gameboy Color ve NES oyunları da Virtual Console'da oynanabiliyor.

Uzun lafın kısası, Nintendo 3DS hem kendi kütüphanesiyle hem de geçmiş konsolların oyunlarını oynatmasıyla eşsiz bir kütüphaneye sahip. Ben Nintendo 3DS'imden memnunum ve Nintendo oyunlarını veya JRPG'leri sevenlere tavsiye ederim.
IbnE9P2.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Nintendo 3DS İnceleme Ve 2020 İçin Değerlendirme - Yazar: Attila the Hun - 30-04-2020, 21:40

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.