19-06-2020, 11:17
(Son Düzenleme: 19-06-2020, 11:22, Düzenleyen: korkusalan.)
(19-06-2020, 05:05)nyzyldrm : Beyler repack gamesten HoI4 indirdim oyunu indirme sebebim olan modlu oynamak için oyunu dowser exe ile açmak gerekiyormuş ama bahsi geçen .exe dosyası hiçbir tepki vermiyor açmaya çalıştığımda. Ne yapabilirim çözmek için, bilen var mı? Teşekkürlerrepack games biraz sıkıntılı.İlla korsan oynamak istiyorsan özelden yaz daha düzgün bir site önereyim(aynı durumda olan bir arkadaşımdan öğrendiğim bir kaç düzgün site var)
(19-06-2020, 07:53)Faramir :Forumda k*rsan yasağı olmasının nedeni ne?Türkiyede bir çok oyuncunun oyun alacak durumu olmadığı ortada.(19-06-2020, 06:11)nyzyldrm :(19-06-2020, 05:37)Faramir : Forumda korsan oyuna destek verilmemektedir.Çok şeye olmadığı gibi oyunları orjinal almaya da imkanım olmadığı için korsan kullanıyorum
Korsanın yasak olduğunu bilmiyordum kusruma bakmayın
Rica ederim anlıyorum sizi ama yine de forum kurallarımız böyle kusura bakmayın tekrardan.
Emeğe saygısan diyecekseniz demeyin çünkü fiyatları aşırı yüksek mesela eu4 tüm dlc'leri ile 550 civarındaydı geçen ay.Bu para bazı oyuncuların 1 aylık gelirinin yarısı eder.
Durum böyleyken k*rsan kullanımıyla ilgili kurallar saçma.onlar fiyatı düşürsün o zaman alır korsan kullananların çoğu.1 oyuna 550 tl verilmez
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır