2021 Kış Dungeons & Dragons Etkinliği
rogue+1.jpg

Coldblade'in Günlüğü 4. Gün

Birkaç gündür şu günlük yazma işini boşladım. Ah, hayatım boyunca pek de disiplinli biri sayılmazdım zaten. Bu huyumun geçmişte başıma neler açtığını yazarak bu günlüğü bir hatıra defterine çevirmek istemiyorum, o yüzden bugün yaşadıklarımızı biraz anlatayım.

Sildar'a Phandalin'e kadar eşlik etmiştik, babamın hayrına yapmadık elbette. Karşılığında 3 gün içerisinde bize belirli bir miktarda ödeme yapmasını talep etmiştik. Tabii Sildar efendi bize verdiği sözü hemencecik unutmuş olacak ki kendisine tanıdığımız mühletin dolmasına rağmen ortada paramızdan eser yoktu. Bunu fark ettiğimizde gece vaktiydi. Benim için hava hoştu, sabaha kadar da bekleyebilirdim. Sildar hayatını bize borçlu olan zavallı bir adamdı nihayetinde, paramızı ya verecekti ya da verecekti. Gruptakiler ise bu konuda bana katılmadılar. Ben de diretmedim, hana gidip Sildar'ın yerini sorduk. Dothor Sildar'ın kapısını öyle bir tıklattı ki duyanlar da Sildar'ın odasını koçbaşılarla kuşatıyoruz sanardı bundan eminim. Fiona kendisinden bekleneni yapıp yaşlı adama zulmetti. Ben ise ellerimi önümde kavuşturmuş sırtımı duvara yaslamış vaziyette olup bitenleri izliyordum. Kafamda, yaşlı adama böyle davranmamamız gerektiğini söyleyen ses ile paramızı geciktirdiği için bunu hak ettiğini söyleyen ses çarpışıyordu ki bu karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Ha paramızı da aldık elbette. Sildar Fiona'yla karşılaştıktan sonra altına etmediyse benim adım da Brarstod olmasın.

Sonra Miner's Exchange'e gittik oradan da para aldık ufak bir iş karşılığında. Old Owl Well diye bir yer varmış, oraya giden madencileri hortlaklar kovalıyormuş. Gidip bakmamızı istediler. Biz de kabul ettik. Oraya giderken yolda 2 ogre çıktı karşımıza. Tanrılar aşkına; ne pis, ne çirkin yaratıklar bunlar! Karşımıza çıkan ilk ogreyle iyilik timsali paladinimiz Dothor konuşarak uzlaştı. Her ne dedilerse şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Elfçede edilen küfürler bile o pis lisanda söylenen şiirlerden (onun da varlığından şüpheliyim gerçi) çok daha naziktir. Ben de tam bu paladin yüzünden meçim pas tutacak derken karşımıza çıkan diğer ogreyle konuşurken dayanamayıp saldırdık. Güzel bir idman oldu benim için.

Fakat grubu (benim haricimde) asıl zorlayan 4 orkla karşılaşmak oldu. Bizimkiler canını zor kurtardı desem yeridir. Ben ise meçimle yaptığım zarif hareketlerle 2 tane orkun boğazını deştim. İşim bittikten sonra üzerimi silkelediğimde diğerleri seke seke yürüyordu. Üstlendiğimiz görevleri yerine getirebilmek için bundan daha fazlasına ihtiyacımız var. Umarım bir dahakine daha iyi performans gösterirler. Yorucu bir günden sonra kamp kurduk, artık dinlenebileceğim. Haydi bana iyi uykular.

unknown.png
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
2020 Kış Dungeons & Dragons Etkinliği - Yazar: Gurt - 06-12-2020, 19:47
2020 Kış Dungeons & Dragons Etkinliği - Yazar: Attila the Hun - 30-12-2020, 21:38
2020 Kış Dungeons & Dragons Etkinliği - Yazar: Leon - 07-02-2021, 18:50

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.