(25-04-2021, 23:11)Pentarir :(07-11-2020, 01:26)Pentarir :(07-11-2020, 01:02)Ecdad Computer : Mod eğer Steam'a yükleniyorsa yine dediğim gibi aynı şekilde yapın, sadece (path="mod/modklasörismi") şeklinde bırakın. Workshop'a yüklediğinizde kalan kısmı yükleyenin dizinine göre, "/steamapps/workshop/content/394360/mod_id" şeklinde kendisi oluşturuyor diye biliyorum. Aşağıdaki dosyada dizini sadece kendi bilgisayarınıza göre göstermişsiniz.
Dediğiniz gibi yaptım hala vanilla açılıyor oyun. Bir hata bir şey verse sorunu bulacağım ama yok. Modu en baştan tek tek yeniden mi yapmam gerekecek anlamadım gitti.
Merhaba. Zaman bulunca madem eski mod patladı yeni bir mod yapayım diye yola çıktım ancak aptal bir sorun yaşıyorum. Mod oluşturup yapmaya çalışıyorum lakin oyun vanilla açılıyor. Komplex kodlar vs de denemiyorum. Sadece bir lokasyona nüfus ekledim çalışacak mı diye o bile çalışmıyor. Ne yaptıysam modu aktif edemiyorum yardım edebilecek var mı?
Sorunun çözümünü sonunda buldum. Aynı sorunu yaşayan başkaları olursa diye cevabını yazayım buraya.
>Mod klasörünüzün içinde kendi oluşturduğunuz modun adı ile iki tane dosya görünüyor olacak. Klasör gibi görünen yerine ".mod" olan dosyayı not defteri ile açıyorsunuz.
>İçerisinde "path" yazan bir yer olduğunu göreceksiniz. Orayı, path="mod/test" (test yazan yerde sizin mod dosyanızın adı olacak) şeklinde kısaltıyorsunuz. Normalde disk harfinden başlayarak tüm dosyaların yolu burada yazıyor olacak.
>Düzenlemeyi yaptıktan sona kaydedip çıkıyorsunuz ve düzenlediğiniz dosyaya sağ tıklayıp özelliklere gidiyorsunuz.
>Salt okunur seçeneğini işaretliyorsunuz ve uygula diyerek çıkıyorsunuz.
Oyun artık modunuzu görüyor iyi modlamalar.