07-05-2021, 13:46
(07-05-2021, 13:24)HakaniyeLehçesi : EUIV'ü, HOI IV'ü hile yapa yapa öğrendim. Warband'de bilirsiniz tımar almak için bağlı olduğunuz krallığın lordlarıyla bizzat yüz yüze görüşmeniz gerekebiliyor eğer onlar size oy vermeyi düşünmüyorlarsa. Bu yüzden teleport'u az kullanmadım. Ben Tulga'dayım, herif ta Shariz kuşatma yapıyor. Zaten oraya varana kadar kararı verirler.hileyle gizli paketlerin kaybolduğunu bilmiyordum ama açıkçası gizli paketleri bullmak içiin hiç zahmet etmeseydin 2 farklı modla kolayca hedefine ulaşabilirdin
GTA oyunlarını çocukluğumda oynarken hile yapa yapa oynardım. En son bu senenin başında GTA IV, GTA SA, GTA VC aldım. GTA IV'ü bayağıdır hilesiz oynaya oynaya bitiriyordum zaten. Onda sorun yok. GTA VC'yi bile hilesiz bitirdim. O helikopter görevini hilesiz son 15 saniyede bitirdim. Sonra meşhur 100 paketi aramaya başladım. 90'lara gelince bulmakta zorlandım ve sürekli araç spawn ettirdim. Ne mi oldu? 99'da kaldım. Hatta ilk paketten tekrar aramaya başladım, yok bulunmuyor. Netten baktım, hile yapınca paketler kaybolabiliyormuş :(((