AAR: Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi
Tarih Öncesi Çağ'ı geride bıraktım ve Antik Çağ'ı yarıladım ama AAR yazmak yeni aklıma geldiği için Antik Çağ'dan itibaren paylaşım yapıyor olacağım. Tarih Öncesi Çağ'ı özetlemem gerekirse: Avlandık, avlandık ve daha çok avlandık. Bir de Tribalism teknolojisini araştırdıktan sonra 2 şehir kurduk.

Ekran_Goruntusu_840.png

En küçük şehrimiz olan Wajima'da Şinto dini ortaya çıktı. Bu dini resmî dinimiz ilan ettik ve diğer şehirlerimize yaymak için kolları sıvadık.

Ekran_Goruntusu_841.png

Daha önce ufak gruplar hâlinde saldırılar düzenleyen barbarlar bu defa gayet ciddi görünüyor. Bu saldırıyı Kyoto'nun eşsiz üretim kapasitesi sayesinde savuşturabildik ama barbarların inine girmeden bu işi nihayete erdiremeyiz.

Ekran_Goruntusu_845.png

Nizamülmülk biraz erkenci; 2000 yıl kadar.

Ekran_Goruntusu_846.png

Barbar şehirlerine düzenlediğimiz saldırı çetin bir direnişle karşılaştı. Ekran görüntüsünde durum bizim için kötü görünebilir ama Kyoto tamamen askerî üretime tahsis edildiği için takviyelerimizin ardı arkası kesilmiyor. Üretim kapasitemiz sayesinde barbarları alt etmemiz çok zor olmayacaktır. Ayrıca belirtmek gerekir ki Japon uygarlığı olarak savaş fillerini ilk defa bu seferimizde kullanıyoruz.
IbnE9P2.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Sezar - 05-08-2021, 12:19
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Yasin Ahmet - 05-08-2021, 22:50
Civ4 - Yükselen Güneşin Ülkesi - Yazar: Attila the Hun - 05-08-2021, 17:23

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.