"Ben 3v1 olsun bakalım onurumuzla ölürüz" gibi bir moda girmedim, o zamana kadar nasıl oynadıysam öyle oynamaya devam ettim. Sen defansif ittifaka girdin diye gidip HRE ile "şartlarınız nedir lordum" yapmamı bekliyordun herhalde. Saldırma niyetim yoktu kısmı yine yalan, buna ancak Vilnus'un haritada nerede olduğunu bilmeyenler inanır. Kaç tur öteden, kaç tur önceden asker getirip ta neredeki başkenti ele geçirmişsin. Hiç sıkıntı değil, aksine güzel de bir hamle fakat sen RP dışı/diplomasi dışı/entrika dışı anlamsız yalanlar söylüyorsun. Yaptığın hareketlerin hiçbir anlamı da yok. Oyunda RP gereği saldırdığım, oyuncu olarak da oyunu sattığını düşündüğüm arkadaşlar seninle hemfikir olabilir ancak her şey çok basit, yazılanlar ortada, yapılanlar ortada. Cevap verilemeyen sorular ortada. Bu grafikler vardı, 1 hafta boyunca atılan? Ne oldu o grafiklere?
Haberdar olmayanlar için Vilnus'un yerini göstereyim.
Buraya mancınıkla veya spyla gelip tek turda ele geçiren Danimarka'nın bana saldırı planı yokmuş.
Dediğim gibi 2 sıkıntı var 1. yalan, 2. diğer oyuncuların zekasıyla alay etme noktasında yazılanlar.
Haberdar olmayanlar için Vilnus'un yerini göstereyim.
Buraya mancınıkla veya spyla gelip tek turda ele geçiren Danimarka'nın bana saldırı planı yokmuş.
Dediğim gibi 2 sıkıntı var 1. yalan, 2. diğer oyuncuların zekasıyla alay etme noktasında yazılanlar.