30-11-2021, 03:14
(Son Düzenleme: 30-11-2021, 03:20, Düzenleyen: Ladonen. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
(28-11-2021, 17:22)PCOyun : Geçtiğimiz oyun günü bazı kural ihlalleri yapıldı. Bu doğrultuda:
- Malaya oyuncusu @Ladonen, oyuncu ülkesi Khmer koşulsuz teslimiyet vermesine rağmen altı ay içerisinde barış antlaşması göndermediği için uyarı almıştır.
- Venedik oyuncusu @Sxario, oyuncu ülkesi Osmanlı'yı böldüğü için uyarı almıştır.
- Babürler oyuncusu @Noir, oyuncu ülkesi Osmanlı'yı böldüğü için uyarı almıştır.
Uyarıma itiraz ediyorum, japon oyuncusunun rq atması yüzünden ai anlaşmayı kabul etmediği için o kadar uzadı ayrıca khmer oyuncusu da zaten nerdeyse annex yedi adam anlaşmayı yaptıktan 1 saniye sonra çıktı zaten ne zaman yaptığımın ne önemi var? Yüzde 99 skorla 20 yıl bekleyen vijanın uyarı almadığı yerde ben uyarı alıyorsam kurallarınızı tekrar gözden geçirmenizi öneririm.
Eğer bu yüzden de uyarı alıyorsam başka bir multinizde şu senaryoyu kullanacağım bana bir şey demezsiniz o zaman umarım: Bir topraklık arkadaşımı ally alıp benden güçlü birisine savaş açacam ve yenileceğimizi anladığımda da 1 topraklık arkadaşıma surrender verdirip arkadaşımı oyundan çıkartacam ben de hiçbir şey kaybetmemiş olacağım güzel senaryo değil mi :d