Dizi: The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)
(03-09-2022, 01:50)Aytaç : 1 olacak kadar da abartı kötü bir dizi değil. "Abi lore abi lore yok ya üff" fetişizminden 1 vermiş verenler.
1 verilme sebebi bir protesto. Yapımcıların hayran kitlesini iplememesine, kendilerini eleştirenlere faşistler sizleri umursamıyoruz demelerine, sözde hayran olduğu söylenen gerizekalılar ile videolar çekip yayınlamalarına karşı verilen bir tepki. Ben asıl 10 verenlerin gerekçelerini merak ettim, keza oransal olarak bakıldığı zaman iki kule filmine 10 verenlerin oranı ile aynı. Size soruyorum bu ikisi bir mi? 1 verenler bunca saçmalığa karşı tepki gösterip Tolkien'in mirasını savununca bağnaz tutucu vs oluyor, peki ya 10 verenlerin amacı ne bu yapımı gerçekten beğendikleri için mi oy veriyorlar. HAYIR, bu saçmalığa ve sapkınlığa çanak tuttukları için. Yabancı topluluklarda Tolkien'in bir faşist olduğu ve bu tip "günümüze entegre" zımbırtıları ile ondan intikam alınacağı "beyaz üstünlükçülüğü" nün kırılacağını söylüyorlar. Kısacası bu yapımı böyle bağnazca destekleyenler tamamen politik bir amaç güdüyor iken biz bir sanat eserinin orijinalliğini muhafaza etmeye çalışınca bağnaz oluyoruz. Tolkien politize edilemez, edilmemelidir. Böylesine bir sanat eseri ne dine ne paraya ne de politikaya alet edilmemelidir ki Tolkien'i biraz tanıyanlar hayatı boyunca bunun için uğraştığını bilir.
giphy.gif
[+] 3 üye turkish lokum nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Yüzüklerin Efendisi - Orta Dünya (2021) - Yazar: MAB - 18-09-2020, 12:59
Lord of the Rings - Middle Earth (2021) - Yazar: cemal - 19-01-2022, 23:25
The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022) - Yazar: turkish lokum - 03-09-2022, 11:19

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.