[MOD][WIP] Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama
Yukarıdaki mesajımda belirtmiştim deneyeceğimi, öncelikle ellerinize sağlık, elleriniz dert görmesin. Bu yamanın benim için değeri çok büyük oldu senelerdir özlem, hasret çektiğim Türkçe yama'nın çıkması beni çok sevindirdi. Senelerdir Google çeviri ile bir yandan satırların resmini çekip diğer yandan çeviride çevirerek oynamak hakikaten yoruyormuş şuan bunu kesinleştirdim. Elbette daha iyisi olabilirdi herşey gibi lakin bu bir sorun mu diye sorarsanız, kesinlikle hayır derim. Anlaşılır şekilde sorunsuz çalışıyor. İndirecek arkadaşlar için yamanın kurulumu kendi içerisinde anlatılmakta çok basit şekilde kurulum gerçekleşiyor. Özgeçmişinizden bahsetmişsiniz umarım en iyi yerlere gelirsiniz hatta strateji oyunlarına aç birisi olarak total war benzeri çıkaracağınız her oyuna şimdiden ön sipariş geçebilirim :)

Uzun lafın kısası teşekkür ediyorum emekleriniz için, diğer modlar içinde çalışmalarınızı dört gözle bekliyorum. Adamsınız... :)))
[+] 1 üye BoygaHan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: Aytaç - 28-04-2023, 12:46
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: Aytaç - 28-04-2023, 23:35
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: BoygaHan - 29-04-2023, 01:35
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: Aytaç - 01-05-2023, 12:47
Medieval Kingdoms 1212 AD Türkçe Yama - Yazar: Aytaç - 17-05-2023, 15:38

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.